Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam îl avertizează pe Octavian Popescu! ”Nu este pregătit pentru un club mare ca Benfica!”

Helmut Duckadam îl avertizează pe Octavian Popescu! ”Nu este pregătit pentru un club mare ca Benfica!”

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu traversează o perioadă foarte bună la FCSB şi a devenit favoritul lui Gigi Becali. Patronul FCSB speră să încaseze milioane de euro în schimbul jucătorului său.

Popescu a debutat deja la naţională sub Edi Iordănescu, iar în acest sezon a marcat 8 goluri şi a oferit 3 pase decisive. În presă au apărut informaţii că ar fi monitorizat de echipe importante, iar Benfica ar fi echipa cea mai interesată de jucătorul român. 

Helmut Duckadam a fost întrebat despre posibilitatea ca Octavian Popescu să facă pasul la echipa din Portugalia. Totuşi, fostul mare portar al Stelei consideră că jucătorul FCSB-ului nu este pregătit să se transfere la o echipă aşa puternică. 

”Nu este pregătit pentru un club mare ca Benfica!”

”Benfica e un club foarte mare faţă de ce ne raportăm noi, dar eu cred că Tavi Popescu nu e încă pregătit pentru un club aşa mare. Eu cred că are nevoie de cel puţin încă un an la FCSB, la echipa naţională, dacă va fi selecţionar. Are nevoie de experienţă. Are talent, dar, pe lângă asta, are nevoie de talent şi de mult muncă. Nu mi s-a părut normal că a fost huiduit pe Stadionul Steaua (n.r - la meciul România - Grecia 0-1), dar, din păcate, noi aşa ne comportăm”, a spus Helmut Duckadam, conform sport.ro.

Clubul care îl doreşte pe Octavian Popescu îşi schimbă şi antrenorul. Cu ce nume poate colabora mijlocaşul FCSB-ului, dacă se transferă în vară

Conform cotidianului A Bola, responsabilii clubului Benfica Lisabona ar fi ajuns la un acord total cu antrenor german Roger Schmidt, în prezent la PSV Eindhoven, pentru a conduce gruparea lusitană începând din sezonul viitor.

Oficialii clubului lusitan au început să pregătească şi campania de transferuri pentru vară, iar una dintre ţintele aflate pe lista celor de la Benfica este Octavian Popescu. Lusitanii sunt pregătiţi să plătească 10 milioane de euro pentru a-l transfera pe mijlocaşul de 19 ani al FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fcsb-benfica-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare