Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam a ieşit la atac după ce Gigi Becali l-a acuzat că a minţit: "Cei din jurul dânsului, „prietenii mei” de lângă dânsul, îl mai informează!"

Helmuth Duckadam a ieşit la atac după ce Gigi Becali l-a acuzat că a minţit: "Cei din jurul dânsului, „prietenii mei” de lângă dânsul, îl mai informează!"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, i-a dat replica finanţatorului Gigi Becali, după ce acesta din urmă a arătat dovezi conform cărora eroul de la Sevilla a refuzat deplasările cu echipa.

Fostul portar şi-a dat demisia de la FCSB acum o lună, din funcţia de preşedinte de onoare, după ce a constatat că nu mai e dorit. „Vreau să îl informez pe domnul Becali că la mine în familie nu se acceptă minciuna! Şi că subalternii dânsului l-au informat greşit. Am făcut acele deplasări pentru că am reprezentat clubul. Eu cred că banii i-am meritat cu vârf şi îndesat, chiar dacă unii din colaboratorii dânsului nu au fost de acord. Vreau să îi informez pe colaboratorii care i-au dat acea listă că eu din 2003 sunt rezident american cu acte în regulă. Nu am venit la FCSB ca să fac deplasări. Le-am făcut pe la echipa naţională. 

Cei din jurul dânsului, „prietenii mei” de lângă dânsul, îl mai informează! Eu nu ma dezic de echipă. A fost o perioadă bună din viaţa mea, un episod din viaţa mea. Nu mă dezic de nimic”, a declarat Duckadam la AntenaSport.

FCSB a pierdut şi ultimul simbol care o lega de echipa tradiţională a României. Helmuth Duckadam şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte de imagine, după ce a simţit că rolul său la FCSB a fost diminuat. În plus, reducerea salariului de către Gigi Becali a fost un alt motiv care a dus la despărţirea de actuala vicecampioană a României. 

Helmuth Duckadam a anunţat cu ce se va ocupa pe mai departe. Fostul angajat al lui Gigi Becali va încerca să-şi dezvolte magazinul personal, cu ajutorul brand-ului pe care l-a construit de-a lungul anilor: "O să merg cu ce ştiu eu să fac în continuare. Am un site de echipament sportiv, cu mănuşi, cu tot ce înseamnă sport şi o să mă concentrez să îmi valorific imaginea", a declarat fostul preşedinte de imagine al FCSB, pentru Mediafax. 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare