Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB şi dă din casă. Adevărul despre mutarea la care visează fanii: "Aşa cred"

Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB şi dă din casă. Adevărul despre mutarea la care visează fanii: "Aşa cred"

FCSB

Comentarii

Venirea secundului lui Laurenţiu Reghecampf, Toni Petrea, la FCSB le-a aprins imaginaţia fanilor vicecampioanei, care speră într-o nouă formulă de vis pe banca tehnică. Totuşi, fostul preşedinte de imagine, Helmuth Duckadam, le-a dat o veste rea.

Helmuth Duckadam, despre Laurenţiu Reghecampf: "Nu cred că va veni"

Gigi Becali a reuşit, în această vară, să aducă la FCSB doi oameni care au lucrat cu Laurenţiu Reghecampf. Toni Petrea a fost instalat principal, în timp ce Thomas Neubert a devenit noul preparator fizic al echipei. 

Abia plecat din birourile celor de la FCSB, Helmuth Duckadam nu cred în varianta revenirii lui Laurenţiu Reghecampf, care acum o antrenează pe Al Wasl: 

"Benefic sigur că ar fi. Un antrenor bun, care ştie să lucreze cu Gigi Becali. Dar eu nu cred că va veni. Contractul lui este mult prea mare acolo ca să se întoarcă. Poate peste un an sau doi", a declarat fostul preşedinte de imagine al FCSB.  

"Craiova prea a luat-o razna de când are şanse la campionat"

"Că ai câştigat după cinci ani de zile un trofeu, este o satisfacţie, în primul rând pentru suporteri. Dar faptul că nu am reuşit să ajungem până în ultimele două, trei etape să avem şanse la titlu este o dezamăgire. Eu cred că CFR are prima şansă pentru titlul Ligii 1, chiar dacă toată lumea place jocul Craiovei. Este o echipă cu experienţă şi în momentele dificile ştie să se adune. Nu sunt un simpatizant al CFR-ului, dar mi s-a părut că şi Craiova prea a luat-o razna de când are şanse la campionat. Nu ţin cu niciuna", a mai spus Helmuth Duckadam.  

 

Afla mai multe despre: gigi becalihelmuth duckadamfcsb 

viewscnt
Articole similare