Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam a revenit la sentimente mai bune. Cuvinte frumoase despre FCSB şi Gigi Becali: "A fost o perioadă frumoasă. M-a ajutat 10 ani, n-am nimic să-i reproşez!"

Helmuth Duckadam a revenit la sentimente mai bune. Cuvinte frumoase despre FCSB şi Gigi Becali: "A fost o perioadă frumoasă. M-a ajutat 10 ani, n-am nimic să-i reproşez!"

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam (61 de ani) a revenit la sentimente mai bune faţă de FCSB şi Gigi Becali (62 de ani). Fostul portar al Stelei a vorbit în termeni frumoşi despre perioada petrecută la clubul lui Becali şi chiar i-a mulţumit acestuia pentru că l-a ajutat timp de 10 ani.

În iunie, Duckadam şi-a anunţat demisia de la FCSB, după 10 ani petrecuţi alături de echipa lui Gigi Becali. Eroul de Sevilla a invocat motivul că s-a simţit dat la o parte, iar acum fostul goalkeeper a spus cuvinte frumoase despre timpul petrecut alături de FCSB.

Duckadam a fost preşedintele de imagine al FCSB din 2010 până în 2020. După anunţul că pleacă, Becali şi Duckadam au purtat un schimb de replici de la distanţă, dar se pare că fostul fotbalist a revenit la sentimente mai bune. "A fost o perioadă frumoasă, nu am absolut nimic să îi reproşez domnului Becali, care în zece ani m-a ajutat. Chiar nu am niciun regret. A fost un episod din viaţa mea frumos. Dar orice perioadă are un final. (n.r - Nu v-au deranjat acuzele lui Becali ca nu vă implicaţi în viaţa echipei?) Nu m-a deranjat acest lucru, pentru că nu intra în fişa postului. Eu trebuia să fiu imaginea, pentru asta am fost adus atunci la Steaua, ulterior FCSB, pentru imagine. Şi cred că l-am făcut destul de bine", a spus Helmuth Duckadam.

De la plecarea de la FCSB, Duckadam a primit invitaţia de a fi preşedintele de onoare la Asociaţiei Salvaţi Steaua şi a avut ocazia de a fi consilier politic, însă a refuzat ambele oportunităţi. Câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, eroul de la Sevilla a legat refuzul de faptul că îşi doreşte o perioadă de pauză.

 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare