Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam consideră că Gigi Becali a greşit cu Andrei Vlad! ”Trebuia să îşi revină din punct de vedere psihic!”

Helmuth Duckadam consideră că Gigi Becali a greşit cu Andrei Vlad! ”Trebuia să îşi revină din punct de vedere psihic!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a decis ca Andrei Vlad să nu mai fie titular la FCSB, după gafele făcute în play-off, iar în locul lui a fost impus Cătălin Straton.

La conferinţa de presă în care a fost prezentat Alexandru Creţu, Becali s-a răzgândit şi a spus că tot Vlad o să fie titular, dar nu va apăra în meciurile cu miză mare.

Helmut Duckadam, fostul mare portar român, consideră ca Gigi Becali l-a forţat pe Andrei Vlad şi că ar trebui să mai fie lăsat şi pe banca de rezerve. Chiar şi aşa, eroul de la Sevilla a spus ca Straton nu este destul de valoros pentru FCSB, iar Vlad trebuie să fie titular în echipa lui Gigi Becali. 

”Strategia a fost greşită de la început din punctul meu de vedere, pentru că au fost momente în care vlad a greşit şi a fost ţinut în echipă. Eu sunt de părere că trebuia ţinut şi pe banca după ce a greşit, să îşi revină şi din punct de vedere psihic.

Trebuia să i se dea şanse lui Straton, e un om pe care te poţi baza. Când îl pui în poartă, apără ce e de apărat. Nu e un portar senzaţional, dar îşi face treaba. Seriozitatea lui a spus-o întotdeauna.

Eu cred că asta ar fi una dintre strategiile potrivite: când mai greşeşte, îl laşi două etape pe bancă, să mai apere şi celălalt portar”, a spus Helmut Duckadam, la ProSport.

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare