Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam dă de pământ cu naţionalele dezamăgitoare de la Euro: ”Franţa are lacune. Germania să meargă acasă”

Helmuth Duckadam dă de pământ cu naţionalele dezamăgitoare de la Euro: ”Franţa are lacune. Germania să meargă acasă”

EURO 2020

Comentarii

Helmuth Duckadam a discutat despre optimile de la Euro 2020, în care Germania şi Franţa au fost eliminate.

Optimile de la Euro 2020 nu au dus lipsa surprizelor. Toate trei echipele calificate din grupa ”morţii”, considerat printre favoritele la trofeu, au fost eliminate. Portugalia a fost răpusă de Belgia, Germania de Anglia, iar Franţa de Elveţia.

Helmuth Duckadam a oferit o reacţie în urma închierii rundei, fiind surprins de câteva dintre prestaţiile echipelor. ”Eroul de la Sevilla” miza pe nemţi înainte de turneu, însă a dat de pământ cu aceştia după prestaţia în faţa Angliei. Nici francezii nu au fost pe placul fostului portar, în timp ce Spania, Belgia şi Anglia, printre ultimele favorite dinaintea turneului rămase, nu sunt văzute bine de Duckadam.

Helmuth Duckadam dă de pământ cu naţionalele dezamăgitoare de la Euro

”O victorie meritată a Angliei. Germania să meargă acasă. Îmi pare rău că nu a fost eliminată de Ungaria, pentru că Germania, cu toate că eu de la început am mers pe Germania şi pe Belgia, a arătat ca o echipă plictisită, fără dorinţă, fără nimic.

Nu-şi merita locul mai departe. M-aş fi bucurat să rămână acasă, să nu mai facă drumul la Londra, pe Wembley, după meciul cu Ungaria. Nu, n-o văd (n.r. pe Anglia să ajungă în finală). O vedeam pe Belgia, la un moment dat, că poate să ajungă în finală, nu ştiu dacă putea să o şi câştige.

Acum depinde, dacă jucătorii, care au fost accidentaţi, vor reveni. Nici Spania nu m-a dat pe spate. Cu puţină şansă, aseară, la 3-3, dacă marca Croaţia, la faza aia pe care au avut-o, nu ştiu dacă Spania mai reuşea încă o dată să întoarcă rezultatul.

Franţa este o echipă cu jucători de valoare fantastică, dar, ca echipă, au arătat destul de multe lacune. S-a văzut şi ieri”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: euro 2020helmuth duckadamgermaniafranţaangliabelgiaspania 

viewscnt
Articole similare