Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam, după promovarea lui CSA Steaua: „E bine să stea măcar un an în B”. Motivul invocat

Helmuth Duckadam, după promovarea lui CSA Steaua: „E bine să stea măcar un an în B”. Motivul invocat

Liga 2

Comentarii

CSA Steaua a promovat în Liga 2 şi are planuri mari pentru sezonul viitor.

Duckadam, după promovarea lui CSA Steaua: „E bine să stea în B”. Motivul invocat

Fost preşedinte de imagine la FCSB, Helmut Duckadam a vorbit despre promovarea rivalei în eşalonul secund.

În opinia fostului mare portar, echipa ar trebui să „poposească” măcar un an în Liga 2 pentru a-şi putea rezolva diverse probleme.

„Acolo sunt probleme destul de complicate de organizare şi cred că e bine ca măcar un an să stea în B, după aceea să se organizeze foarte bine şi abia apoi să încerce promovarea.


(n.r. E nevoie tot de un Gigi Becali care să ia 51%...) Problema e să îl găsească, asta e cea mai mare problemă. Nu ştiu cum va fi omul, dar să găsească pe cineva. Pentru că nu prea am văzut pe cineva în ultimii ani să investească în fotbalul românesc. Nu cred că Victor Piţurcă va merge în Liga a II-a. Probabil o să îi ajute cu sfaturi, cum a făcut şi până acum, dar nu cred că mai mult”, a declarat Duckadam.

CSA Steaua a promovat, duminică, în Liga a 2-a, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa CS Afumaţi, în manşa a doua a barajului pentru eşalonul secund. În tur, CSA Steaua s-a impus cu scorul de 2-0. Au marcat Călinţaru ‘3 şi Pacionel ’90 (penalti) pentru învingători, respectiv Popa ’45 pentru învinşi. În minutul 77, de la CS Afumaţi a fost eliminat Stîngă.

VIDEO Imagini fabuloase de la fiesta roş-albastră. Fanii au sărbătorit promovarea Stelei în liga a doua: ”Ce seară într-o peluză magică!”

Despre Bogdan Stancu la FCSB

Gigi Becali vrea să îl readucă pe Bogdan Stancu (33 de ani) la FCSB.  „Motanul” a discutat deja cu Becali şi aşteaptă puţin înainte să dea un răspuns final.
Întrebat despre această variantă, fostul mare portar a declarat: „Probabil că era liber de contract şi experienţa poate să ajute la un moment dat. Dar eu cred că ideea pe care a avut-o domnul Becali, să meargă pe tineret, a fost bună. Numai că nu a avut lotul necesar. Nici numeric, nici valoric, de aici a pornit totul”.

Înainte de pleca de la Bucureşti, Bogdan Stancu a reuşit să evolueze în 95 de partide, în care a marcat 41 de goluri şi a oferit 12 pase decisive.

Afla mai multe despre: csa steauahelmuth duckadamliga 2 

viewscnt
Articole similare