Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam îi atrage atenţia lui Andrei Vlad: ”Puţină modestie nu ţi-ar strica!”

Helmuth Duckadam îi atrage atenţia lui Andrei Vlad: ”Puţină modestie nu ţi-ar strica!”

Superliga

Comentarii

Helmuth Duckadam a vorbit de modul în care FCSB s-a prezentat în meciul cu Sepsi, scor 1-1, sub comanda noului antrenor, Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a debutat la FCSB, aseară, în etapa cu numărul 6 din Liga I, împotriva echipei Sepsi Sf. Gheorghe.

Helmuth Duckadam a urmărit meciul şi are o mică observaţie la adresa lui Andrei Vlad, portarul FCSB-ului care a apărat un penalty şi a avut încă două intervenţii foarte bune.

”Vlad este clar titular şi Straton ştie acest lucru când a venit la FCSB. Straton, de fiecare dată când s-a apărat la el, şi-a făcut treaba bine. Eu am spus, puţină modestie nu ar strica la Vlad. Cred că este un portar bun care poate să crească în continuare”, a dezvăluit Helmut Duckadam la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Ce a mai spus Duckadam:

”Am văzut pasele lungi ale lui Ovidiu Popescu, care nu îşi au rostul de multe ori, asta cred că doar timpul şi Edi Iordănescu le poate rezolva. S-a văzut o ambiţie în plus, o nouă dăruire, dar nu s-au găsit resursele necesare în anumite momente. 

Cred că erau şi ei sunt impactul acestei schimbări, dar singurul lucru pe care l-au arătat aseară a fost dăruirea, dar jocul a lăsat de dorit. Metehnele vechi încă sunt prezente, nu reuşesc să joace ca o echipă”, a declarat Helmut Duckadam la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Afla mai multe despre: fcsbandrei vladhelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare