Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam propune un antrenor la FCSB: "Poate lucra cu Gigi Becali, are acea şmecherie". Tehnicianul a acceptat provocarea în trecut

Helmuth Duckadam propune un antrenor la FCSB: "Poate lucra cu Gigi Becali, are acea şmecherie". Tehnicianul a acceptat provocarea în trecut

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a recunoscut că a susţinut numirea lui Marius Şumudică la echipa lui Gigi Becali, în trecut. De asemenea, fostul portar crede că cei doi ar putea menţine o relaţie bună, dacă vor lucra împreună.

Helmuth Duckadam susţine numirea lui Marius Şumudică la FCSB

Rapidist declarat, Marius Şumudică a fost pe lista FCSB în trecut, dar suporterii din galerie s-au opus atunci mutării, iar Gigi Becali s-a retras. Totuşi, Helmuth Duckadam crede că actualul antrenor de la Gaziantep poate antrena într-o zi FCSB:

”L-am susţinut pe Şumudică! Eu îl văd şi acum la FCSB, poate lucra cu Gigi Becali, are acea şmecherie. A dovedit ce atmosferă a putut să facă la Astra. S-au întâmplat atâtea în viaţă, vedeţi ce s-a întâmplat şi în politică, în fotbal e la fel. Cât a fost de înjurat Dănciulescu şi acum e idol la Dinamo?

Se pot face asemenea mişcări, ultimul exemplu e Mircea Lucescu şi gândiţi-vă cât a vorbit de Dinamo Kiev. Vedeţi că se poate. Aşa au zis şi cei din Ucraina, că nu se poate, dar uite că din imposibil se poate face posibil”, a declarat Helmuth Duckadam la ”Realitatea Sportivă”.

De altfel, Marius Şumudică a fost cel care a acceptat provocarea de a lucra cu Gigi Becali, în trecut: "Singurul om din Liga 1 cu care aş lucra e Gigi Becali! Şi garantez că dacă se va întâmpla asta voi câştiga titlul de campion la pas!", spunea antrenorul lui Gaziantep în 2018, potrivit Gazetei Sporturilor. 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamgigi becalifcsbmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare