Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam sare în apărarea lui Adrian Petre. Eroul de la Sevilla îl atacă pe Gigi Becali

Helmuth Duckadam sare în apărarea lui Adrian Petre. Eroul de la Sevilla îl atacă pe Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam a comentat situaţia lui Adrian Petre de la FCSB.

Eroul de la Sevilla recunoaşte că atacantul în vârstă de 22 de ani nu a dat randamentul aşteptat la formaţia roş-albastră, însă îi atribuie vina finanţatorului Gigi Becali.

Duckadam apreciază că Petre merita mai multe şanse de joc pentru a ajunge să facă performanţă şi îl acuză pe Gigi Becali că se implică în alcătuirea echipei şi în schimbările din timpul meciului.

”Mă aşteptam la mai mult de la Adi Petre, cred că trebuia forţat puţin, mai ales că a fost coleg cu Man la UTA. Trebuia lăsat să joace puţin mai mult. Becali ia din autoritatea antrenorului, e o greşeală, iar jucătorii nu mai iau în serios tehnicianul. Sunt fotbalişti care au linie roşie cu patronul, iar tu nu mai poţi să fii şeful vestiarului.

Când eşti scos la pauză, te afectează. A fost şi cazul lui Vînă, la un moment dat. Eu mi-l doream pe Petre când a venit, dar din păcate n-a confirmat. E greu aşa. Ori îi dai încredere de la început, ori nu-l mai transferi.”, a spus Helmuth Duckadam, la Realitatea Plus.

Adrian Petre a reuşit doar un gol şi o pasă decisivă în campionat, în opt partide, de când a semnat cu FCSB. Internaţionalul de tineret a marcat o dată pentru roş-albaştri şi în Cupa României, jucând de patru ori în competiţia respectivă.

800.000 de euro este cota de piaţă a lui Petre, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: adrian petrefcsbhelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare