Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam ştie care sunt următorii doi fotbalişti pe care Gigi Becali îi transferă de la FCSB: "Bravo dânsului!". Ce a spus despre Dinamo - FCSB

Helmuth Duckadam ştie care sunt următorii doi fotbalişti pe care Gigi Becali îi transferă de la FCSB: "Bravo dânsului!". Ce a spus despre Dinamo - FCSB

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a prefaţat derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, şi a anunţat care sunt următorii doi fotbalişti pe care îi va vinde Gigi Becali.

 

LIVE VIDEO | Dinamo - FCSB, de la 20:45, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Duckadam a plecat de la FCSB, dar e încrezător că echipa antrenată de Toni Petrea va câştiga în derby-ul cu Dinamo: "Dinamo întotdeauna, şi în perioade mai rele, a făcut rezultate bune cu FCSB, dar sigur că favorită e FCSB. Sunt o echipă în formă la ora actuală, cu jucători foarte buni, sper la un joc frumos şi cred că va câştiga FCSB", a declarat Duckadam. 

Fostul anagajat al lui Gigi Becali nu a crezut că vreun fotbalist din România va putea fi transferat cu peste 10 milioane de euro, în această perioadă, când preţurile au scăzut. De altfel, după plecarea lui Dennis Man, Duckadam crede că Olimpiu Moruţan şi Florinel Coman vor fi următoarele transferuri importante din România:

"S-a văzut şi la meciul cu Iaşi că are cine să-l înlocuiească. FCSB, la ora actuală, e favorită şi la titlu. Mă bucur că domnul Becali a închis gura multor oameni, nici eu n-am crezut că pleacă peste 10 milioane de euro în această perioadă de pandemie. Bravo dânsului! Baftă lui Man şi mergem înainte. E un campionat tare, dar nici Italia nu mai e... Mă bucur că sunt mulţi jucători români acolo. Şi campionatul Italiei e un campionat foarte bun şi sper să facă faţă.

(n.r. - Cine mai pleacă?) Cred că Moruţan şi sigur Coman", a mai spus fostul portar. 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamfcsbdinamogigi becali 

viewscnt
Articole similare