Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helsinki din La Casa de Papel a dezvăluit cărei echipe din Liga 1 i-ar face galerie. Răspunsul surprinzător dat de actorul Darko Peric

Helsinki din La Casa de Papel a dezvăluit cărei echipe din Liga 1 i-ar face galerie. Răspunsul surprinzător dat de actorul Darko Peric

Diverse

Comentarii

Darko Peric, actorul care îl interpretează pe Helsinki în La Casa de Papel, a dezvăluit cărei echipe din Liga 1 i-ar face galerie.

La Casa de Papel este unul dintre cele mai urmărite seriale din lume, iar recent a fost lansat ultimul sezon, producţia având succes şi în România. După ce serialul a ajuns la final, Netflix, platforma unde poate fi vizionat La Casa de Papel, a creat un set de întrebări la care a răspuns Darko Peric, actorul care îl interpretează pe Helsinki. 

Darko Peric cunoaşte foarte bine România şi limba română. El a ajuns în ţara noastră la facultate, în 1995. Actorul mergea în Ghencea la meciurile Stelei, dar susţine că personajul din serial, Helsinki, ar susţine altă echipă de tradiţie din Liga 1. 

Întrebat ce ar alege dintre FCSB şi Dinamo, actorul care a locuit o perioadă la Timişoara a răspuns:

”Steaua sau Dinamo? Nu cred. Cred că Helsinki i-ar face galerie Universităţii Craiova”.

Darko Peric, declaraţii despre perioada când locuia în România

”Mie îmi plăcea foarte mult baschetul în adolscenţă, dar când am venit în România n-am văzut baschet. Am stat 9 ani în România. Am avut mulţi prieteni punkişti în Craiova. N-am mai fost în Bucureşti din 1998. Cred că s-a schimbat foarte mult. Mergeam să văd Steaua în Ghencea. Am stat în Bucureşti undeva pe la Alba Iulia, era un cămin cu tot felul de persoane”, a spus actorul, pentru Virgin Radio. 

Afla mai multe despre: helsinki-la casa de papel-liga 1 

viewscnt
Articole similare