Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Herbert Muller jigneşte involuntar naţionala României înainte de meciul cu Cehia: ”Fără ea România nu ar fi nici jumătate”

Herbert Muller jigneşte involuntar naţionala României înainte de meciul cu Cehia: ”Fără ea România nu ar fi nici jumătate”

CM Handbal

Comentarii

Într-un interviu acordat GSP.ro, Herbert Muller a făcut o declaraţie prin care a jignit involuntar naţionala României. Acesta a spus că naţionala Cehiei nu ar fi nici jumătate fără Luzumova, cum nici România nu ar fi fără Cristina Neagu.

Toată lumea înţelege importanţa Cristinei Neagu în angrenajul echipei naţionale, dar să declari că România nu ar fi nici jumătate fără Cristina Neagu, pare puţin deplasat. 

Această decaraţie ar putea fi considerată ofensatoare de către jucătoarele de valoare din reprezentativa noastră (Valentina Ardean Elisei, Melinda Geiger, Gabriella Szucs, Eliza Buceschi, Crina Pintea), care au pus serios umărul şi la ediţia precedentă a Campionatului Mondial (2015), când România a obţinut medalia de bronz.

Antrenorul român născut la Timişoara, care o pregăteşte pe cehoaica Iveta Luzumova la Thuringer, este convins că România se va inpune în optimile CM. "Cehia nu are forţa să oprească România. Cu tot respectul, va câştiga România. Jocul Cehiei e uşor de ghicit şi sunt sigur că Ambros Martin îşi va face foarte bine temele", a declarat Herbert Muller.

Tehnicianul crede că Luzumova e pentru Cehia ce e Neagu pentru România. "Fără ea Cehia nu ar fi nici pe jumătate, dar la fel şi România. Luzumova e mai mult centru, Neagu mai mult inter stânga, dar amândouă pot să joace oriunde la linia de 9 metri. Sigur că, oricine ar alege-o pe Neagu, ea are acea aruncare formidabilă, pe care Iveta nu o are”, spune tehnicianul, conform GSP.ro

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: campionatul mondial de handbalherbert mullercristina neagu,  

viewscnt
Articole similare