Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hercule de România se distrează cu greutăţi de 160 de kilograme

Hercule de România se distrează cu greutăţi de 160 de kilograme

Sporturi

Comentarii

Rareş Toader, campionul naţional la aruncarea greutăţii, a lăsat bolovanii de 50 de kilograme pe care îi ridica în perioada pandemiei şi a trecut la lucruri serioase! Deşi e accidentat, sportivul se antrenează printre altele cu haltere de 160 de kilograme.

După ce timp de câteva luni şi-a transformat curtea casei sale de la Călimăneşti într-un adevărat loc de antrenamente, Rareş Toader a revenit la arena Lia Manoliu, unde se pregăteşte cu gândul doar la baremul olimpic!

Doar 30 de centimetri îl despart de Olimpiada de la Tokyo! Rareş are un mare regret! Înainte de Pandemie era în cea mai bună formă sportivă!

”Sper să fiu la Tokyo! Din păcate, această Pandemie m-a oprit într-o perioadă sportivă de top, în luna februarie, când am câştigat şi Campionatul Naţional de seniori şi a fost o piedică că mi-am făcut un personal best, recordul vieţii în proba asta, dar sunt convins că vârsta este de partea mea şi voi putea să ating şi baremul” , Rareş Toader, campion naţional de sală la greutate, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing.

Atletul povesteşte cum a trecut peste perioada de izolare şi spune că nu îi vine să creadă ca se antrenează din nou normal!

„Din fericire mă bucur că am trecut cu bine peste această perioadă, am avut un spaţiu la mine în curte unde m-am putut antrena, am putut să arunc inclusiv cu greutatea. Iar acum mă simt ca un copil care i-au fost luate jucăriile şi le-a recăpătat” , Rareş Toader, campion naţional de sală la greutate, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing.

În pandemie s-a ales cu o entorsă şi un tatuaj

Sportivul s-a întors de acasă şi cu o entorsă la glezna dreaptă, care nu îl împiedică însă să tragă tare la antrenamente, dar şi cu un tatuaj, cel de-al cincilea, care după cum mărturiseşte îl reprezintă în totalitate!

”Cel mai recent este cel de pe braţul drept şi mă defineşte. Este în limba latină şi se traduce: “Soarta îi favorizează pe cei puternici” , Rareş Toader, campion naţional de sală la greutate, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing.

Afla mai multe despre: rares toader 

viewscnt
Articole similare