Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt a anunţat rezultatele testelor pentru coronavirus. În weekend, echipa lui Ruben Albes are de jucat derbyul Sibiului

Hermannstadt a anunţat rezultatele testelor pentru coronavirus. În weekend, echipa lui Ruben Albes are de jucat derbyul Sibiului

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt anunţă rezultate negative la ultima serie de teste pentru noul coronavirus efectuate în rândul jucătorilor şi membrilor staff-ului, cu excepţia fotbalistului depistat pozitiv la 2 octombrie.

„Suntem negativi la testarea COVID-19, cu excepţia (din păcate!) fotbalistului depistat pozitiv cu ceva vreme în urmă. Acesta se simte în continuare foarte bine, este asimptomatic şi a primit acordul specialiştilor DSP să înceapă un program de antrenamente individual, până când rezultatul testării va fi unul negativ şi apoi se va alătura echipei. De asemenea, testele efectuate la staff-ul şi fotbaliştii FCH 2 au avut rezultate negative”, a precizat gruparea sibiană.

FC Hermannstadt a anunţat, la 2 octombrie, că a înregistrat un prim caz de coronavirus în lotul său. Jucătorul a fost retestat pozitiv, pe 7 noiembrie.

Echipa antrenată de Ruben Albes va evolua, duminică, de la ora 18:45, pe teren propriu, la Mediaş, cu UTA, în etapa a VII-a a Ligii I. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: hermannstadtcovid 

viewscnt
Articole similare