Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt a plecat în cantonamentul din Slovenia cu gândul la debutul oficial în L1

Hermannstadt a plecat în cantonamentul din Slovenia cu gândul la debutul oficial în L1

Fotbal intern

Comentarii

Înaintea plecării spre Terme Zrece, Alexandru Pelici, antrenorul principal al echipei sibiene, a vorbit despre prima parte a pregătirii pentru noul sezon şi despre adversarii pe care FC Hermannstadt îi va întâlni în Slovenia.

”Suntem în grafic. Am făcut o perioadă de acumulări fizice. Ne-a ajutat faptul că vacanţa a fost una scurtă, jucătorii nu au pierdut prea mult din pregătirea pe care au avut-o, iar asta e bine. Urmează cele două săptămâni de cantonament, unde vom încerca să îmbinăm pregătirea fizică cu cea tehnico-tactică, să-i integrăm cât mai repede pe jucătorii nou-veniţi, să înţeleagă ceea ce ne dorim de la ei. Vom avea şi patru teste extrem de utile din punctul nostru de vedere, cu echipe extrem de puternice, jocuri care ne vor arăta unde suntem în acest moment, în comparaţie cu unele echipe care participă în Europa League sau care sunt pe podiumul campionatelor în care evoluează”, a declarat Pelici.

Primul amical va fi cel de pe 27 iunie, cu Kukesi, vicecampioana Albaniei, urmat de cel cu Vardar Skopje din Macedonia, ocupanta locului 2 la finalul sezonului 2017/2018, programat două zile mai târziu. Ambele echipe vor juca în sezonul viitor al Europa League. Pe 3 iulie, “alb-roşii” o vor întâlni Ural, ocupanta locului 12 în primul eşalon din Rusia, iar pe 5 iulie, pe Domzale, locul 3 în prima divizie din Slovenia, de asemenea participantă în Europa League.

Afla mai multe despre: hermannstadtcantonamentpelicitransferurijucatori 

viewscnt
Articole similare