Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt a suspendat antrenamentele. Ce recomandări au primit jucătorii lui Vasile Miriuţă

Hermannstadt a suspendat antrenamentele. Ce recomandări au primit jucătorii lui Vasile Miriuţă

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a luat decizia de a suspenda antrenamentele în urma epidemiei de coronavirus care a lovit România în ultimele zile.

"Vă aducem la cunoştinţă că începând de astăzi, 16.03.2020, A.F.C.Hermannstadt a suspendat antrenamentele echipei până la reluarea Ligii I. Măsura vine ca o consecinţă a deciziei Federaţiei Române de Fotbal de a suspenda toate competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Pentru conducerea şi staff-ul FCH, sănătatea este cel mai important element care poate sta la bazele unei societăţi moderne. În ideea asta, am transmis fotbaliştilor noştri următoarele recomandări:

  • să nu părăsească oraşul Sibiu
  • să nu meargă în nici o sală de sport/ fitness
  • să nu meargă la mall-uri, săli de cinema, restaurante sau alte spaţii aglomerate
  • să stea în casă cât mai mult timp
  • să fie pregătiţi oricând pentru reluarea antrenamentelor

Menţionăm că antrenamentele se vor relua în funcţie de precizările venite din partea forurilor statutare privind evoluţia situaţiei virusului COVID-19 la nivel naţional şi internaţional. Până la reluarea competiţiei, A.F.C. Hermannstadt a început o amplă campanie online de prevenire a coronavirusului COVID-19. Transmitem şi pe această cale tuturor celor care iubesc fotbalul şi această echipă ca până la o nouă întâlnire pe stadion să se informeze cum se cuvine din surse avizate!

A.F.C. Hermannstadt va reveni mai puternică din această situaţie! Multă sănătate tuturor!" , se arată în comunicatul celor de la Hermannstadt.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare