Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt - Astra 2-2. Oaspeţii ratează victoria pe final şi încă nu sunt calificaţi în play off. Gol controversat al sibienilor

VIDEO | Hermannstadt - Astra 2-2. Oaspeţii ratează victoria pe final şi încă nu sunt calificaţi în play off. Gol controversat al sibienilor

Superliga

Comentarii

Hermannstadt - Astra, meciul care a închis etapa cu numărul 25 din Liga 1, s-a terminat la egalitate, 2-2.

Astra continuă să tremure pentru calificarea în playoff, după ce a obţinut doar o remiză cu Hermannstadt. La Sibiu, gazdele au deschis scorul în startul reprizei a doua. Debeljuh a marcat al patrulea său gol din acest an. Avantajul echipei lui Miriuţă nu a rezistat decât zece minute. Vali Gheorghe a restabilit egalitatea pentru giurgiuveni. La primul meci de la revenirea la Giurgiu, Alex Ioniţă a fost aproape să o aducă pe Astra în avantaj.  Până la urmă, giurgiuvenii au trecut la conducere datorită aceluiaşi Vali Gheorghe. Mijlocaşul a marcat superb al optulea său gol din acest sezon. Tot el putea pune capăt emoţiilor, dar a ratat incredibil unu la unu cu portarul. În minutul 87, Bălan a marcat dintr-o fază la care trebuia să se dicteze ofsaid, iar Hermannstadt - Astra s-a terminat 2-2.


VIDEO | Hermannstadt - Astra 2-2

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Cristiano Pereira - Tiago Almeida, Dobrosavlevici, I. Stoica, Raul Opruţ - Kevin Rimane, Romario Pires - P. Petrescu, Yazalde, A. Cordea - Debeljuh
    Rezerve: Emanuel Novo, Ousmane Viera, Busu, Afonso Miguel, Dumitriu, Buzan, Ad. Bălan
  • Astra: Lazar - Graovac, Tamaş, Dima - Begue, G. Simion, Crepulja, Al. Ioniţă, Radunovic - V. Gheorghe, Alibec
    Rezerve: Kitanov, David Bruno, Biceanu, Dandea, balaure, Fatai, Stahl

Final de meci. 

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin trei minute. 

Min. 88: GOOOOL Hermannstadt! Bălan înscrie, dar Dobrosavlevici, cel care a pasat decisiv, s-a aflat într-o poziţie suspectă de offside. 

Min. 67: GOOOOL Astra! Gheorghe realizează "dubla" printr-un şut cu efect, din interiorul careului. 

Min. 55: GOOOOL Astra! Valentin Gheorghe restabileşte egalitatea spre dezamăgirea lui Vasile Miriuţă. 

Min. 47: GOOOOL Hermannstadt! Debeljuh înscrie cu capul şi ajunge la opt goluri în acest sezon. 

Min. 12: Alibec îşi încearcă, din nou, norocul, dar şutul său de la mare distanţă se duce pe lângă poartă. 

Min. 9: Ocazie Astra! Alibec a scăpat singur în flancul stâng, nu avut nicio opţiune de pasă şi a şutat, însă mult peste poartă. 

A început meciul. 


Hermannstadt este pe locul 10 în Liga 1, cu 24 de puncte, la fel ca ocupanta locului 11, Chindia Târgovişte. Locul de baraj, 12, este ocupat de Poli Iaşi şi se află la trei lungimi sub echipa lui Vasile Miriuţă.

Pe locul 13, direct retrogradabil, se află Academica Clinceni, cu 21 de puncte. În acest an, sibienii nu au bătut pe nimeni. În primul meci oficial din 2020 au remizat cu Sepsi, scor 2-2 şi au pierdut în faţa Botoşaniului, scor 1-2. 

Hermannstadt - Astra, LIVE VIDEO, luni, ora 20:00, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Astra a început şi mai rău anul 2020. A pierdut ambele etape ale anului. A fost învinsă atât de Dinamo, scor 0-2, cât şi de Chindia Târgovişte, scor 1-2. Totuşi, echipa lui Bogdan Andone se află în continuare pe loc de play-off, locul 4. 

Astra are 40 de puncte, la fel ca ocupanta locului 5, Gaz Metan Mediaş. În tur, cele două echipe au remizat la Giurgiu, scor 0-0. 

Afla mai multe despre: liga 1hermannstadtastra 

viewscnt
Articole similare