Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt - Gaz Metan Mediaş 0-1. Prima victorie după trei meciuri proaste pentru medieşeni

Hermannstadt - Gaz Metan Mediaş 0-1. Prima victorie după trei meciuri proaste pentru medieşeni

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş s-a impus pe Stadionul TRAN SIL din Tărgu Mureş în faţa formaţiei FC Hermannstadt, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vali Creţu în minutul 66.

Vali Creţu a fost eroul medieşenilor în deplasarea de la Târgu Mureş. Fundaşul echipei lui Teja a marcat singurul gol al meciului şi a produs prima înfrângere pe teren propriu pentru formaţia lui Alexandru Pelici.  

Două victorii şi o remiză întregistraseră elevii lui Pelic pe teren propriu în acest debut de sezon, fiind una dintre echipele cu un joc foarte bun pe teren propriu. Oaspeţii lor de sâmbată nu câştigaseră înainte de acest meci în deplasare şi marcaseră un singur gol înainte de acest duel.

A fost un meci destul de atractiv pentru publicul neutru, cu două formaţii deschise, care nu s-au ascuns în spatele unui joc tacticizat şi plictisitor. Mâna lui Mihai Teja se vede la Mediaş, formaţie care bifează deja al treilea succes din acest sezon şi adună 11 puncte după primele şapte rânduri.

Sibienii coboară în clasament după ce au pierdut al treilea meci din ultimele patru disputate. Pelici şi ai săi continuă să aibă probleme la finalizare, cu toate că echipa nu se exprimă tocmai rău pe parcursul unui meci. Etapa viitoare, Hermannstadt merge la Ovidiu pentru partida cu Viitorul, în timp ce Gaz Metan evolează pe teren propriu contra celor de la U Craiova.


AFC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaş 0-1 (Creţu 66)

Echipele de start:

AFC Hermannstadt: Căbuz - Coman, Mijuskovic, Dandea, Tătar - Dâlbea, Antonov - Herghelegiu, Rusu, N'Kololo - Blănaru

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Constantin, Cristea, Diallo - Aurelio, Fofana - Olaru, Chamed, Lopes Fernandes - Fortes


Min 85: Darius Olaru este schimbat la oaspeţi cu Roberto Romeo

Min 80: Schimbare la Hermannstadt. Iese Dâlbea şi intră Curtean. Hermannstadt caută egalarea şi mută ofensiv.

Min 70: Alexandru Pelici îl trimite în teren pe Luis Vega

Min 66: Gooooool Gaz Metan! Vali Creţu deschide scorul, după ce Fortes lovise bara transverslă

Min 65: Mihai Teja îl trimite în teren pe Caiado în locul lui  Chamed

Min 57: Schimbare la gazde: iese Petrescu, intră Nkololo

Min 54: Oaspeţii ratează din nou! Căbuz intervine în situaţie de unu contra unu cu Fortes. Câteva secunde mai târziu, portarul gazdelor scoate şi în faţa lui Olaru.

Min 51: Gaz Metan aproape de gol! Iulian Cristea reia peste poartă în urma unui corner al oaspeţilor. Poziţia era incomodă, chiar dacă fundaşul medieşan putea să marcheze.

Min 48: Gazdele trec pe lângă deschiderea scorului! Uriaşă şansa de gol a lui Pârvulescu pentru Hermannstadt. Acesta reia cu capul din şase metri peste poarta lui Pleşca.

Min 46: A început repriza secundă

Min. 33 - Ocazie uriaşă ratată de Fortes! Atacantul medieşenilor trimite direct în portarul Căbuz

Min. 30 - Scăpat singur cu Pleşca, Blănaru trimite puţin pe lângă poarta medieşenilor

Min. 22 - Ocazie mare pentru Gaz Metan Mediaş! Fofana trimite puţin pe lângă poarta lui Căbuz

Min. 1 - Gol anulat pentru AFC Hermannstadt! 


Cele două echipe se situează în a doua jumătate a clasamentului. Hermannstadt ocupă locul zece, cu şapte puncte, în timp ce echipa pregătită de Teja se află pe locul opt, cu opt puncte.

AFC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaş LIVE VIDEO, Telekom Sport 1

Gazul s-a întărit înaintea partidei cu Sibiul. „Astăzi am reuşit să mai aducem doi jucători pe posturile pe care le considerăm deficitare, un mijlocaş central şi un fundaş central. Sperăm ca săptămâna viitoare să reuşim să aducem unul sau doi jucători de atac, poate chiar atacant central”, a spus Pustai. Cu toate acestea, Teja susţine că mai are nevoie întăriri: „Trebuie să mai întărim puţin lotul, aveam nevoie de un mijlocaş, pentru că Ivanov este mijlocaş central ofensiv”, a spus Teja, antrenor Gaz MEtan Mediaş.

Afla mai multe despre: liga1gaz metan mediashermannstadt 

viewscnt
Articole similare