Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt se mută din nou! OFICIAL | Unde vor juca sibienii meciurile de "acasă" în Liga 1: "Sper să revenim în octombrie!"

Hermannstadt se mută din nou! OFICIAL | Unde vor juca sibienii meciurile de "acasă" în Liga 1: "Sper să revenim în octombrie!"

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt va disputa meciurile de pe teren propriu din sezonul 2019/2020 la Târgu Mureş, a anunţat, marţi, directorul executiv sibienilor, Iuliu Mureşan.

"S-a făcut o licitaţie în 18 iunie, acum trebuie să se desemneze câştigătorul şi să înceapă lucrările. Termenul de execuţie este de zece săptămâni şi sper să începem lucrările într-o săptămână, ca în jur de 15 octombrie să revenim acasă, pentru că vom omologa stadionul de la Târgu Mureş pentru meciurile de acasă. Din păcate, iar vom vom juca în pribegie, ceea ce nu e bine. S-a refăcut gazonul la Târgu Mureş, e bun şi au nocturnă, corespunde. În octombrie, sper să jucăm acasă cu gazon nou, cu încălzire, cu toate ingredientele şi de calitate", a declarat Mureşan, la ProX.

Sezonul trecut, Hermannstadt a jucat acasă la Târgu Mureş, la Cluj şi la Piteşti şi doar ultimele etape le-a disputat pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Pe de altă parte, FC Hermannstadt a anunţat că s-a despărţit înaintea startului campionatului de jucătorii Tiberiu Serediuc, Florin Acsinte, Ivan Lendrici, Mijuskovici Nemanja, Cătălin Pîrvulescu şi Petro Moreira.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare