Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt trimite jucători la FCSB! Cei doi fotbalişti care au fost împrumutaţi pentru meciul cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League

Hermannstadt trimite jucători la FCSB! Cei doi fotbalişti care au fost împrumutaţi pentru meciul cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League

FCSB

Comentarii

FCSB continuă să împrumute jucători din Liga 1, în vederea meciului cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar Europa League. După ce Astra a trimis patru fotbalişti la echipa finanţată de Gigi Becali, acum sunt aşteptaţi şi doi jucători de la Hermannstadt.

FCSB împrumută doi fotbalişti de la Hermannstadt

O situaţie inedită are loc în Liga 1. FCSB trece printr-o perioadă critică, după ce majoritatea persoanelor din staff şi din lot au fost depistate cu COVID-19. Pentru a nu mai risca o situaţie ca cea din meciul cu Backa Topola, FCSB s-a întărit pe ultima sută de metri. 

Telekom Sport a anunţat în exclusivitate că David Bruno (fundaş dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (27 de ani), Valentin Gheorghe (mijlocaş, 23 de ani) şi Constantin Dima (fundaş 21 de ani) vor juca la FCSB până în iarnă. 

Din informaţiile Telekom Sport, FCSB face şi alte mutări. Hermannstadt i-a cedat la FCSB pe Goran Karanovic (32 de ani, atacant) şi David Caiado (33 de ani, mijlocaş), sub formă de împrumut, până la iarnă.

Pe listă a fost şi Raul Opruţ (22 de ani, fundaş stânga), dar acesta nu va face pasul la FCSB. 

Anamaria Prodan a oferit şi o primă reacţie în privinţa informaţiei: „Nu mă interesează ce vorbesc sau ce spun alţii. Mă interesează doar ca fotbalul românesc să fie reprezentat la cel mai înalt nivel în Europa. Cele două echipe româneşti, CFR şi Steaua Bucureşti, trebuie susţinute cu absolut tot ce putem. Este firesc şi normal ca oricine poate să ajute în secunda doi o echipă românească ce se luptă în cupele europene. Cât despre comentariile cum că Ana îl ajută pe Gigi Becali este adevărat că am să îl ajut oricând va avea nevoie şi nu mă interesează ce spun ceilalţi”, a spus Anamaria Prodan pentru ProSport.  

Afla mai multe despre: hermannstadtfcsbtransferuri fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare