Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt vrea să se lupte de la egal la egal cu granzii în sezonul viitor al Ligii I. Primul transfer, un fotbalist de la o fostă campioană

Hermannstadt vrea să se lupte de la egal la egal cu granzii în sezonul viitor al Ligii I. Primul transfer, un fotbalist de la o fostă campioană

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt, grupare nou-promovată în Liga I, a anunţat că a obţinut serviciile mijlocaşului Alexandru Dandea, ultima dată component al echipei Astra Giurgiu.

"În sfârşit am ajuns acasă. Sunt stabilit de zece ani la Sibiu. Pe majoritatea băieţilor de la FC Hermannstadt îi cunosc, cu unii am şi jucat împreună, cu Pîrvulescu şi Stoiva la Rm. Vîlcea, iar cu "Curti" (Alex Curtean), la Dinamo. Băieţii m-au primit foarte bine şi sper să facem o muncă foarte bună împreună. Am fost la primele meciuri ale echipei FC Hermannstadt în Liga a IV-a, pentru că aveam foarte mulţi prieteni care jucau acolo. Echipa a avut un parcurs foarte bun. În trei ani a fost campioană de fiecare dată. Anul acesta a produs şi surprize în Cupa României, a eliminat-o pe FCSB şi alte câteva echipe din Liga 1, a ajuns în finală şi, cred eu, cu puţin noroc, putea chiar să câştige trofeul”, a declarat Dandea.

Dandea, în vârstă de 30 de ani, a mai evoluat pentru formaţiile SCM Râmnicu Valcea, SESO Cîmpia Turzii, Gaz Metan Drobeta Turnu Severin, Dinamo Bucureşti, Hoverla Ujgorod şi Metalul Reşiţa.

Afla mai multe despre: hermannstadtliga 1 

viewscnt
Articole similare