Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hervin Ongenda, tot mai aproape de despărţirea de Botoşani! Anunţul făcut de Valeriu Iftime: ”Acceptă condiţiile şi pleacă”

Hervin Ongenda, tot mai aproape de despărţirea de Botoşani! Anunţul făcut de Valeriu Iftime: ”Acceptă condiţiile şi pleacă”

FC Botoșani

Comentarii

Hervin Ongenda este tot mai aproape de a doua plecare de la FC Botoşani, după ce a intrat în ultimele şase luni de contract.

Hervin Ongenda este unul dintre cei mai apreciaţi străini ce au trecut prin Liga 1 în ultimii ani, graţie calităţilor sale tehnice şi creativităţii sale pe teren.

Adus de FC Botoşani pe gratis, de două ori chiar, francezul s-a dezvoltat în academia PSG-ului şi a demonstrat de multe ori că poate juca la un nivel mai înalt ca cel al Ligii 1.

Ongenda a mai plecat de la Botoşani o dată, la Chievo Verona, în schimbul sumei de 500.000 de euro, însă nu a făcut faţă la formaţia distrusă de probleme financiare.

Astfel, francezul s-a întors la clubul condus de Valeriu Iftime, iar acum se pregăteşte pentru o a doua plecare din Moldova, de această dată în ţările arabe.

Întrucât mai are doar şase luni de contract, Ongenda ar putea pleca pe gratis la finalul sezonului, iar Valeriu Iftime nu este presat să obţină vreo sumă în schimbul său.

Hervin Ongenda, tot mai aproape de despărţirea de Botoşani

Patronul lui FC Botoşani a afirmat că starul echipei sale va pleca în iarnă doar dacă aduce un ajutor financiar clubului, altfel va pleca liber în vară.

Totuşi, Ongenda are şi acum o ofertă pe masă, iar Iftime a dezvăluit că fotbalistul poate pleca daca aşa îşi doreşte şi că îl aşteaptă oricând înapoi cu braţele deschise.

Există o discuţie avansată în privinţa asta, dar nu mai depinde de mine. Totul e la mâna lui Hervin. Acceptă condiţiile şi pleacă.

Numai în condiţiile în care va aduce un beneficiu financiar echipei va pleca.

Pleacă în vară dacă vrea să plece. I-am făcut o ofertă. Hervin are o ofertă deschisă de la Botoşani pentru următorii 10 ani.

Poate să plece şi să revină oricând la Botoşani, uşa va fi mereu deschisă, la nivelul salarial al lui Ongenda.

Hervin rămâne un copil special. El poate mai mult, e vorba de viaţa lui fotbalistică. Nu pot să vă zic cât valorează, e detaliu de negociere”, a declarat Valeriu Iftime, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: hervin ongenda 

viewscnt
Articole similare