Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Heynckes a găsit antrenorul potrivit pentru a îi lua locul din vară: "Cred că are capacităţile necesare pentru a antrena Bayern"

Heynckes a găsit antrenorul potrivit pentru a îi lua locul din vară: "Cred că are capacităţile necesare pentru a antrena Bayern"
Comentarii

Heynckes a început o a patra aventură la Bayern, în octombrie, după ce clubul german s-a despărţit de Carlo Ancelotti. Datorită rezultatelor bune din acest sezonul, şefii echipei germane ar putea încerca să îl convingă să-şi prelungească înţelegerea, dar acesta deja l-a propus în locul său pe Thomas Tuchel, fostul antrenor al celor de la Dortmund.

"Dortmund sub conducerea lui Tuchel a jucat un fotbal frumos, cu un sistem bun. Toate elementele moderne care fac parte din fotbalul din ziua de azi au fost acolo. Tuchel a fost mereu acolo pe podium, a câştigat Cupa Germaniei şi mereu a jucat un fotbal atractiv”, a spus Heynckes la Sport Bild.

Heynckes consideră că Thomas Tuchel are capacitaţile necesare pentru a antrena o echipă ca Bayern.

Tuchel este liber de contract după despărţirea de Borrusia Dortmund de la sfârşitul sezonului trecut. Natura lui necruţătoare i-a făcut pe unii anlişti să îl considere nepotrivit pentru Bayern, dar Heynckes crede că faptul că e german ar putea fi cel mai bun atu al acestuia.

"Clubul ştie de ce are nevoie. Şi mai ştie şi că germana este o limbă greu de învăţat", a mai spus Heynckes.

Afla mai multe despre: heynckesthomas tuchelbayern,  

viewscnt
Articole similare