Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Heynckes a început OFICIAL treaba la Bayern Munchen. VIDEO primul antrenament după revenire

Heynckes a început OFICIAL treaba la Bayern Munchen. VIDEO primul antrenament după revenire
Comentarii

S-a terminat perioada de incertitudine la Bayern. Jupp Heynckes a fost, în sfârşit, prezentat şi va debuta pe banca bavarezilor, sâmbătă, împotriva lui Freiburg.

La 72 de ani, Jupp Heynckes s-a întors pentru a patra oară la Bayern, la patru ani de când şi-a anunţat retragerea din fotbal. Antrenorul care a adus ultima Ligă a Campionilor la Munchen va avea însă o misiune grea pe Allianz Arena. Vestiarul este divizat după scandalul cu Ancelotti, iar după 7 etape, Bayern este deja la cinci puncte în spatele Borussiei Dortmund. Heynckes va asigura interimatul până la vară, când locul îi va fi luat, cel mai probabil, de Nagelsmann de la Hoffenheim.

Prima şedinţă de pregătire alături de noul anrenor a fost transmisă LIVE pe contul oficial de Facebook al clubului:

"Faptul că am absentat o perioadă nu e nicio problemă. Ştiu cum funcţionează fotbalul, ce am de făcut, unde trebuie să intervin. Ştiu că este o situaţie dificilă, că echipa se află într-un moment greu. Este un moment în care lipseşte pentru o perioadă lungă Manuel Neuer, cel mai bun portar din lume, s-a accidentat şi Frank Ribery. Ştiu cum trebuie să intervin la echipă, ştiu ce trebuie să fac şi sunt sigur că o să avem din nou rezultate bune, în ciuda situaţiei foarte grele" , a spus Heynckes la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: jupp heynckesbayern munchenhoffenheimborussiadortmundbundesligagermania 

viewscnt
Articole similare