Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Heynckes atrage atenţia înainte de Real-Bayern: "Sper ca jucătorii să decidă meciul, nu arbitrul!"

Heynckes atrage atenţia înainte de Real-Bayern: "Sper ca jucătorii să decidă meciul, nu arbitrul!"
Comentarii

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Jupp Heynckes, s-a declarat optimist înaintea meciului cu Real Madrid, din returul semifinalelor Ligii Campionilor, dar a punctat că îşi doreşte să aibă parte de un arbitraj corect.

În partida de marţi seară, toţi ochii vor fi aţintiţi asupra arbitrului Cuneyt Cakir, după ce deţinătoarea trofeului a ajuns în această fază a competiţiei în urma unei decizii controversate. În prelungirile meciului retur cu Juventus, britanicul Michael Oliver a acordat penalty pentru Real Madrid, decizie care a stârnit o serie de comentarii şi controverse.

"Sper că arbitrul va fi obiectiv, iar jucătorii vor fi aceia care vor decide meciul", a spus Heynckes, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea partidei.

Heynckes nu crede că Bayern are un complex în faţa Realului: "Nu contează de câte ori am pierdut contra Madridului, pentru că nu eram antrenorul lui Bayern. Marţi e un alt meci, iar aceste lucruri nu contează. Va fi un meci foarte dificil pentru noi, dar şi pentru Madrid. Sper să fim mai eficienţi decât am fost la Munchen".

Meciul Real Madrid - Bayern Munchen se va juca marţi, de la 21:45, pe Santiago Bernabeu, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro. În tur, madrilenii s-au impus cu scorul de 2-1.

Afla mai multe despre: heynckesbayernreal 

viewscnt
Articole similare