Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Heynckes, înainte de Bayern-Real: "Am un sentiment plăcut". Cuvinte mari pentru Zidane: "Am întâlnit antrenori legendari, dar..."

Heynckes, înainte de Bayern-Real: "Am un sentiment plăcut". Cuvinte mari pentru Zidane: "Am întâlnit antrenori legendari, dar..."
Comentarii

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Jupp Heynckes, nu crede că există o favorită în semifinala cu Real Madrid, dar mărturiseşte că are o stare de bine înaintea dublei contra câştigătoarei ultimelor două ediţii ale Ligii Campionilor. Meciul tur se va disputa miercuri, de la 21:45, pe Allianz Arena, în direct la Telekom Sport 1.

"Este un privilegiu minunat să fiu din nou în semifinalele Ligii Campionilor contra uneia dintre fostele mele echipe, Real Madrid. Milioane de oameni din toată lumea vor urmări acest meci cu pasiune, emoţie, bucurie şi, probabil, durere. Va fi un meci fantastic pentru public. Ambele echipe joacă un fotbal atractic. Pentru mine, nu există vreo favorită, dar am un sentiment plăcut", a declarat Jupp Heyncks, la conferinţa de presă de dinaintea meciului.

Tehnicianul german, în vârstă de 72 de ani, l-a lăudat apoi pe Zinedine Zidane pentru filozofia sa: "Am întâlnit antrenori legendari de-a lungul timpului, ca Johan Cruyff şi Marcelo Lippi. Dar îmi place foarte mult felul în care joacă Real Madrid sub comanda lui Zinedine Zidane".

Cuvinte frumoase pentru adversari a avut şi Jerome Boateng. "Nu ne mai gândim la eliminarea de anul trecut. Avem o şansă importantă de a ne califica în finala din acest an şi doar la asta ne gândim. Real Madrid este o echipă foarte puternică în atac, foarte solidă în defensivă şi are o linie de mijloc echilibrată. Există un motiv pentru care au câştigat Liga Campionilor de două ori. Dar suntem încrezători şi vom face tot posibilul pentru a-i învinge", a spus fundaşul german, care şi-a reafirmat admiraţia pentru marea vedetă a Realului.

"În opinia mea, Ronaldo este un atlet desăvârşit - lucru care poate fi observat atunci când marchează, dar şi când îşi socate tricoul. Nu cred că are vreo slăbiciune. Mereu îmi doresc să joc contra unor jucători ca Ronaldo. E plăcut să joci împotriva celor mai buni, pentru că numai aşa poţi să progresezi", a încheiat Boateng.

Afla mai multe despre: heynckesrealzidane 

viewscnt
Articole similare