Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Heynckes şi-a anunţat retragerea din fotbal după ratarea finalei: "Nu voi mai antrena vreodată"

Heynckes şi-a anunţat retragerea din fotbal după ratarea finalei: "Nu voi mai antrena vreodată"

Bayern Munchen

Comentarii

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Jupp Heynckes, s-a declarat dezamăgit de eliminarea suferită contra lui Real Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor, şi şi-a anunţat retragerea definitivă din fotbal.

"Pot să spun că în această seară a avut loc ultimul meu meci! Nu voi mai antrena vreodată! Este în regulă - nu cred că există mulţi oameni de 72 de ani nevoiţi să ia astfel de decizii", a spus germanul, la finalul întâlnirii, citat de site-ul uefa.com.

Experimentatul antrenor a punctat că echipa sa merita să joace finala.

"Precum întreaga echipă, sunt dezamăgit că nu ne-am calificat. Am fi meritat să jucăm finala. Dacă vă uitaţi la ambele jocuri, noi am fost echipa mai bună. Sunt foarte dezamăgit. Dacă ne uităm la meciul de azi, ambele echipe au jucat bine. Am dominat, am crezut în şansa noastră, iar ei ar trebui să-i mulţumească lui Navas pentru paradele avute mai ales în final", a adăugat Jupp Heynckes.

Real Madrid s-a calificat, marţi, în finala Ligii Campionilor, după ce a remizat contra echipei Bayern Munchen, scor 2-2, pe Bernabeu, la o săptămână de la succesul obţinut pe Allianz Arena, 2-1. Este cea de-a treia finală la rând atinsă de echipa pregătită de Zinedine Zidane, care merge la Kiev pentru a cuceri al 13-lea trofeu din istorie.

În cea de-a doua semifinală se întâlnesc AS Roma şi Liverpool, miercuri, de la 21:45, pe Olimpico, în direct la Telekom Sport 1. În tur, Liverpool s-a impus, pe Anfield, cu 5-2. Finala va avea loc pe 26 mai, la Kiev.

Afla mai multe despre: bayernrealheynckes 

viewscnt
Articole similare