Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Higuain a dat cărţile pe faţă: "M-au dat afară!" Cum vede transferul la Milan şi ce planuri are

Higuain a dat cărţile pe faţă: "M-au dat afară!" Cum vede transferul la Milan şi ce planuri are

AC Milan

Comentarii

Gonzalo Higuain a părăsit-o pe Juventus în vară, după ce campioana Italia plătea pentru serviciile jucătorului argentinian 90 de milioane de euro în urmă cu doar doi ani. După câteva luni la AC Milan, atacantul a dat cărţile pe faţă şi a spus ce s-a întâmplat cu adevărat la Juventus.

"În acea zi (n.r. - finala Cupei Italiei) am avut sentimentul că ceva nu mai este în regulă. L-au luat pe Ronaldo. Decizia de a pleca nu a fost a mea. Am dat totul pentru Juventus, am câştigat multe trofee, dar după ce Cristiano a venit, clubul a vrut să facă un salt calitativ şi mi-au spus că nu mai pot să stau şi au încercat să caute o soluţie. Nu eu am vrut să plec. Practic, toată lumea spune asta, m-au dat afară", a declarat Gonzalo Higuain într-un interviu acordat pentru Gazzetta dello Sport. 

Vârful din atacul lui Milan totuşi pare să nu regrete chiar atât de mult mutarea, pentru că, conform spuselor lui, a fost primit cu dragoste. "Sunt aici acum şi mă gândesc să câştigăm anul acesta. Îmi pare rău de poziţie, pentru că merităm să fim mai sus, dar în rest sunt într-un moment foarte bun al vieţii mele atât mental, cât şi profesional. Mă simt mai tânăr. Gattuso se uită la tine şi îţi transmite pasiunea pentru fotbal". 

Şase goluri a înscris Higuain în acest sezon, în şapte meciuri, jucate în Serie A şi Europa League. 

AC Milan o întâlneşte, duminică, de la 21:30, în direct pe Telekom Sport 2, pe marea rivală Inter. 

Afla mai multe despre: gonzalo higuainjuventusac milan 

viewscnt
Articole similare