Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Higuain a înlăturat orice fel de speculaţie. A exclus revenirea la fosta echipă: "Este imposibil"

Higuain a înlăturat orice fel de speculaţie. A exclus revenirea la fosta echipă: "Este imposibil"

Juventus

Comentarii

Gonzalo Higuain (32 de ani) a jucat la echipe uriaşe în Europa, dar în ultima perioadă au apărut zvonuri în presa internaţională confrom cărora este posibilă revenirea la echipa pentru care a debutat în fotbalul profesionist, River Plate.

În sezonul 2005-2006, pe vremea când era doar un adolescent, Gonzalo Higuain debuta pentru River Plate, iar doi ani mai târziu a semnat cu Real Madrid. Oricât de frumoase sunt amintirile lui Higuain legate de River, revenirea la echipa din Buenos Aires este imposibilă. 

Anunţul a fost făcut chiar de către tatăl fotbalistului, Jorge Higuain, într-un interviu pentru goal.com: "Este imposibil în acest moment. Gonzalo mai are contract şi sezonul viitor. În acest moment nu poate să revină la River", a spus părintele atacantului în vârstă de 32 de ani. 

Higuain a scris istorie în Italia, în tricoul lui Napoli, devenind cel mai bun marcator într-un sezon din istorie, cu 36 de reuşite. După două împrumuturi eşuate la AC Milan şi Chelsea, Higuain a revenit la Juventus şi opt goluri şi opt assist-uri în acest sezon. 

Afla mai multe despre: higuain 

viewscnt
Articole similare