Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Higuain a vrut să se retragă din fotbal în 2014. Motivul pentru care a continuat să joace

Higuain a vrut să se retragă din fotbal în 2014. Motivul pentru care a continuat să joace

Juventus

Comentarii

Gonzalo Higuain (32 de ani) a fost foarte aproape să se retragă din fotbal în 2014, pe când încă juca la Napoli. Argentinianul a dezvăluit totul într-un interviu pentru Marca.

Decizia o luase după ce Argentina a pierdut finala Campionatului Mondial, 0-1, împotriva Germaniei, iar Higuain a fost tras la răspundere după acel meci. În timpul meciului, actualul atacant de la Juventus a avut o ocazie extrem de mare, pe care însă nu a transformat-o în gol. 

Înfrângerea din finală, ratarea uriaşă cu Germania, dar şi distanţa dintre el şi familie au fost motivele pentru care Higuain era decis să pună ghetele în cui, însă mama lui l-a făcut să nu renunţe la carieră. 

"Eram la un pas să nu mai joc, dar mama mea mi-a spus să continui. Dacă era după mine, renunţam la fotbal. Este ceva ce iubesc, dar îmi iubesc mama mai mult. Ea mi-a spus că nu mă lasă să renunţ la ceva ce iubesc pentru ea", a spus Higuain în Marca. 

La doi ani după acest eveniment, Higuain era transferat pentru 90 de milioane de euro de Juventus. În tricoul "bătrânei doamne" a marcat 63 de goluri. Sezonul trecut el a fost împrumutat la AC Milan şi Chelsea, dar nu a confirmat la niciuna dintre echipe. 

Afla mai multe despre: higuain 

viewscnt
Articole similare