Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Higuain dezvăluie de ce a ales AC Milan în locul lui Chelsea

Higuain dezvăluie de ce a ales AC Milan în locul lui Chelsea

Serie A

Comentarii

Gonzalo Higuain începe un nou capitol din cariera lui, după ce a semnat cu AC Milan, în timp ce Leonardo Bonucci s-a întors la Juventus.

Conform Marca, Chelsea l-a curtat pe argentinian vara asta, însă el a decis să aleagă formaţia milaneză. "Acest proiect mă motivează foarte mult  şi îmi doresc să returnez încrederea care mi-a fost acordată. Singura persoană care m-a vrut la Chelsea a fost Maurizio Sarri, dar aici, toată lumea m-a vrut. Am ajuns la un club cu o istorie imensă. Suporterii merită să îşi vadă echipa sus, unde era înainte. Putem face lucruri mari aici şi cel mai important lucru este că avem încredere în noi că putem face asta. Sunt foarte încântat de noua aventură".

Atacantul a respins ideea că ar fi un star şi salvatorul acestui club: "Starul aici este echipa şi eu vreau să ajut echipa. Un jucător nu câştigă o competiţie, o echipă face asta. Chiar dacă jucătorii sunt cei care joacă, toată lumea este importantă, inclusiv antrenorii, echipa medicală şi directorii”.

În final, le-a mulţumit celor de la Juventus, inclusiv fanilor, pentru cei doi ani fericiţi pe care i-a petrecut în Torino. "Le sunt recunoscător fanilor lui Juventus, am petrecut nişte ani minunaţi la club".

În doi ani la Juventus, Higuain a câştigat de doi ani liga Italiei şi a marcat 40 de goluri.

articol scris de Alexandru Duna
 

Afla mai multe despre: gonzalo higuainac milanjuventusserie a 

viewscnt
Articole similare