Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hlistei a scăpat! Fotbalistul de la Rapid poate să joace în continuare după ce a picat un test antidoping: "Sunt nişte picături de nas"

Hlistei a scăpat! Fotbalistul de la Rapid poate să joace în continuare după ce a picat un test antidoping: "Sunt nişte picături de nas"

Rapid

Comentarii

Cătălin Hlistei (26 de ani), cel mai in formă fotbalist al Rapidului în acest sezon, a fost despitat dopat. Conform declaraţiilor din partea Rapidului, a fost doar o alarmă falsă.

Lucian Ionescu, ofiţerul de presă al clubului Rapid, a vorbit despre cazul lui Hlistei după ce fotbalistul a fost luni dimineaţă la Agenţia Naţională Anti-Doping. Din cele declarate, Hlistei a început să utilizeze picături nazale după o operaţie la nas. Substanţa folosită nu ar fi interzisă în acest mod de administrare, însă Hlistei a fost "prins" pentru că a fost primul test antidoping al său. 

"Lucrurile sunt destul de simple, jucătorul nostru a suferit o operaţie nazală în 2014, a avut o accidentare din nou la nas în 2016 şi de atunci este dependent de o anumită substanţă care să îi ajute respiraţia. A avut loc un control antidoping după meciul Rapidului cu Turris din play off, au venit rezultatele, i-a fostd escoperită în corp acea substanţă care este interzisă în anumite moduri de administrare cum ar fi oral, injectabil dar nu şi nazal.

Se aşteaptă rezultatele pentru că, prin concentraţia care a fost găsită, se demonstrează că a fost administrată într-un anume fel şi lucrurile sunt destul de clare, el poate să continue să joace. Ia de mai mulţi ani pentru că sunt picături care îi ajută respiraţia", a declarat ofiţerul de presă al Rapid.

Cătălin Hlistei e cel mai bun marcat al Rapidului în acest sezon, cu cinci goluri în cinci partide. Ultimul gol, Hlistei l-a reuşit în partida cu Comuna Recea, pierdută de giuleşteni. Rapid l-a transferat pe Cătălin Hlistei de la Sportul Snagov la începutul lui 2019, liber de contract. Fotbalistul mai are contract cu "vişinii" până în vara lui 2021.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Cătălin Hlistei în acest moment, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidcatalin hlistei 

viewscnt
Articole similare