Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hoban dă cărţile pe faţă după eşecul cu Malmo: "A fost un meci dezastruos!" Care crede că este marele atu al suedezilor

Hoban dă cărţile pe faţă după eşecul cu Malmo: "A fost un meci dezastruos!" Care crede că este marele atu al suedezilor
Comentarii

Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Ovidiu Hoban, a acceptat înfrângerea cu Malmo, recunoscând că formaţia sa a jucat la un nivel foarte scăzut, dar a precizat că el şi coechipierii săi cred în continuare în calificare.

"A fost un meci dezastruos. N-avem ce face decât să mergem înainte. Trebuie să analizăm ce am greşit, iar la retur să arătăm mai bine. Din păcate, a fost o neatenţie, a fost o greşeală în lanţ şi ei au ştiut să speculeze acest lucru. Din păcate, noi n-am speculat greşelile lor şi din păcate, drept dovadă, am şi pierdut.

Poate că nu suntem la cel mai înalt nivel, dar vom munci şi vom arăta o altă faţă începând cu următorul meci, sâmbătă, la Călăraşi", a declarat Ovidiu Hoban, la Telekom Sport.

Fotbalistul în vârstă de 35 de ani crede că marele atu al suedezilor este că se află în plin campionat.

"Se vede, au un alt ritm de joc. Sunt angrenaţi în campionat, au multe meciuri jucate şi s-a simţit acest lucru. Simt mai bine poarta, spaţiile le simt mai bine, dar vom încerca la retur să arătăm mai bine şi, de ce nu, să ne calificăm. Ar fi o dezamăgire dacă nu ne-am califica. Vom lupta pentru acest lucru", a adăugat Hoban.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), de echipa suedeză Malmo, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Unicul gol a fost marcat de Strandberg, în minutul 45, cu stângul, profitând de o intervenţie slabă a lui Arlauskis. Manşa a doua va avea loc la 1 august, de la ora 20.00, la Malmo.

Afla mai multe despre: hobancfrmalmo 

viewscnt
Articole similare