Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hohote de râs în studioul Telekom Sport! Basarab Panduru şi Cornel Dinu l-au ironizat pe spaniolul Ruben Albes: "Ai crezut că mergi la Fratelli? E şef de rând la strâns căpşuni"

Hohote de râs în studioul Telekom Sport! Basarab Panduru şi Cornel Dinu l-au ironizat pe spaniolul Ruben Albes: "Ai crezut că mergi la Fratelli? E şef de rând la strâns căpşuni"

Superliga

Comentarii

Antrenorul spaniol al lui Hermannstadt, Ruben Albes, cel mai tânăr din Liga 1 la 35 de ani, şi-a primit "botezul" în România din partea experţilor Telekom Sport, Basarab Panduru şi Cornel Dinu.

VIDEO | Viitorul - Hermannstadt 4-1

Spaniolul adus de Anamaria Prodan în locul lui Vasile Miriuţă a început cu stângul în Liga 1. La debutul în România, Ruben Albes a pierdut cu 4-1 în faţa Viitorului, iar criticile şi ironiile le-a primit la finalul meciului. 

Prezenţi în studioul Telekom Sport, în cadrul emisiunii "Minutul 91", Basarab Panduru şi Cornel Dinu şi-au împărtăşit impresiile despre tehnicianul străin.

Basarab Panduru: "E clar că nu ştie cu ce se mănâncă liga noastră. E simpatic aşa. Eu, prima oară când l-am văzut, am zis "Faci ravagii la Sibiu". De ce ai venit aşa îmbrăcat? Ai crezut că mergi la Fratelli? Cred că dă mai multe goluri acolo". 

Cornel Dinu: "Nu pot, nu pot. Mi s-a părut că seamă aşa a şef de rând la plantaţie de cules căpşuni din Spania. Nouă ne dăm vreo şansă? Lui să-i dăm? Sibiul e un oraş frumos. Şef de rând la strâns căpşuni. Am fost şi eu o dată la Fratelli, am stat două ore. Eu am aşa un respect pentru oraşul ăla. Şi noi am merita o soartă mai bună, la ce a produs Sibiul în ultimul timp. O fi antrenor, am de ale mele. Ce poate face băiatul ăsta în 10 meciuri?"

Cine e Ruben Albes, noul antrenor al lui Hermannstadt

În vârstă de doar 35 de ani, Ruben Albes şi-a început cariera de antrenor principal în vara lui 2013, când a preluat-o pe Novelda. Înainte de asta, a fost secund la Valladolid, şi principal la Eldense şi Novelda. La 23 de ani a renunţat la fotbal în urma unei accidentări grave şi a început Şcoala de antrenori.

În 2017 a trecut la Celta Vigo B, iar în vara lui 2017 a preluat-o pe Murcia. Ruben Albes a pregătit-o doar şapte meciuri pe Murcia şi apoi a fost demis, deoarece reuşise să strângă doar şapte puncte. Este liber de contract din octombrie 2019. Ruben Albes este un pariu al noii conduceri de la Hermannstadt, care speră să aducă la Sibiu ceva din şcoala spaniolă de fotbal.
 

Afla mai multe despre: basarab pandurucornel dinuruben albesc 

viewscnt
Articole similare