Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, după înfrângerea cu U Cluj: ”E şocant că am primit trei goluri! Inadmisibil”

Horaţiu Moldovan, după înfrângerea cu U Cluj: ”E şocant că am primit trei goluri! Inadmisibil”

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a fost învinsă de Universitatea Cluj, scor 2-3 (2-1), luni seara, într-o partidă din etapa a 17-a din Superligă.

Rapidul a condus cu 2-0 pe tabelă, graţie reuşitelor semnate de Jayson Papeau (min. 14) şi Alexandru Ioniţă (min. 24), însă clujenii au revenit incredibil şi au reuşit să obţină toate cele trei puncte, prin golurile marcate de Daniel Popa (min. 40), Alexandru Chipciu (min. 55) şi Ianis Stoica (min. 73).

Horaţiu Moldovan nu-şi explică cum Rapidul a încasat trei goluri de la U Cluj

În urma acestui rezultat, Rapidul a ratat şansa de a urca pe locul 2 în Superligă. Rămâne pe 3, cu 30 de puncte, la 7 puncte în spate liderului FCSB.

Internaţionalul român Horaţiu Moldovan, titular între buturile celor de la Rapid, nu înţelege cum echipa sa a greşit atât de mult pe faza defensivă, astfel încât adversarii să marcheze trei goluri.

Mai şocant e că am condus 2-0 şi am primit trei goluri, e inadmisibil pentru o echipă care îşi propune primele locuri. Cred că cu toţii în vestiar ne gândim că nu ne batem doar la locul 3, nu mergem în play-off să ne batem la locul trei.

Am întâlnit o echipă foarte bună care cred că va fi în play-off, dar este inadmisibil să pierdem de la 2-0 şi mai ales acasă. Ceva şocant pentru noi toţi, parcă e un vis negru. La 2-0 poate ne gândeam câte goluri dăm, dar e total greşit. Ăsta e fotbalul, ne-am păcălit singuri. Aşa e la Rapid, când să facem pasul mare, ne încurcăm. Sper să ne revenim şi să ne batem la locurile 1-2 în play-off.

Acesta este fotbalul, treci dintr-o extremă în alta. Mă bucur că ne-am calificat la european, dar acum mi-e gândul doar la Rapid şi vreau să adunăm puncte. Nu cred că e o presiune în plus. M-am străduit în fiecare meci să-mi fac treaba cât mai bine şi e o presiune suplimentară, dar am ridicat singur ştacheta şi sper să o ţin sus”, a declarat Horaţiu Moldovan, la finalul jocului cu U Cluj.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanrapid-u clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare