Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan le-a făcut o promisiune fanilor după tragerea grupelor pentru EURO 2024

Horaţiu Moldovan le-a făcut o promisiune fanilor după tragerea grupelor pentru EURO 2024
Comentarii

Echipa naţională de fotbal a României s-a calificat la EURO 2024 de pe primul loc în grupă.

Horaţiu Moldovan şi promisiunea sa după tragerea grupelor pentru EURO 2024

Acolo tricolorii vor întâlni Belgia, Slovacia şi câştigătoarea din play-off-ul B de calificare la EURO. Horaţiu Moldovan şi-a exprimat şi el punctul de vedere în privinţa grupei de la turneul final. Goalkeeper-ul României are mare încredere că naţionala noastră se poate califica în optimile de finală şi le promite fanilor că se vor duela de la egal la egal cu orice adversar.

„E o grupă bună, am mare încredere că putem să ne calificăm. (n.r. se putea mai bine?) Nu ştiu să spun, nu am apucat să mă uit foarte mult pe grupe pentru că am avut meci aseară.

Dacă mă uit la grupa Spaniei, cred că se putea şi mai rău. Am vorbit foarte puţin pe grupul nostru (n.r. despre grupa României la Euro). Noi suntem foarte încrezători, indiferent cu cine am fi picat. Am demonstrat că suntem o familie unită, avem încredere că grupul va învinge la final. 

Cu siguranţă. Elveţia ne era superioară conform cotelor, dar noi am demonstrat că dacă suntem grupul unit despre care vorbim şi despre care spunem în ultimii doi ani, putem să ne batem de la egal la egal cu oricine.

Eu am încredere că putem face o figură frumoasă la Euro 2024”, a declarat Horaţiu Moldovan, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: horatiu moldovaneuro 2024echipa nationala 

viewscnt
Articole similare