Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan şi-a făcut bagajele! Presa internaţională a făcut marele anunţ: „Va fi titularul echipei!”

Horaţiu Moldovan şi-a făcut bagajele! Presa internaţională a făcut marele anunţ: „Va fi titularul echipei!”

La Liga

Comentarii

Horaţiu Moldovan, goalkeeper-ul celor de la Rapid, este dorit în continuare de Real Betis, ocupanta locului 7 în La Liga.

Horaţiu Moldovan, din ce în ce mai aproape de marele transfer în La Liga

Jurnaliştii spanioli susţin că internaţionalul român se află pe radarul lui Real Betis, iar echipa din Sevilla este hotărâtă să-l aducă pe Moldovan şi să-l folosească drept titular.

„Portarul român va fi noul titular de la Betis. Este Horaţiu Moldovan, portarul naţionalei României si unul dintre cei care vor fi convocaţi la Euro 2024. Portarul în vârstă de 25 de ani joacă la Rapid Bucureşti din 2021 şi a pus stăpânire pe post imediat ce a aterizat la această echipă. 

Asta arată adaptarea rapidă pe care o are la cluburile unde ajunge. Deşi românul este evaluat la 2,5 milioane, clauza lui nu ajunge la un milion de euro (800.000). Un transfer destul de accesibil pentru clubul verde-alb şi foarte necesar având în vedere că portarul stă la baza oricărei mari echipe”, au scris spaniolii de la elgoldigital. 

Cristiano Bergodi, despre o eventuală plecare a lui Horaţiu Moldovan

”(n.r. Dacă Moldovan va apăra în meciul cu FCU Craiova 1948) Moldovan este portarul nostru. Îşi doreşte să rămână aici, pentru moment. Vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Este portarul naţionalei şi a contribuit la calificare (n.r. la EURO 2024). Ar fi o pierdere importantă. Vom fi pregătiţi dacă se întâmplă ceva, dar încă sper că va rămâne cu noi”, a spus Cristiano Bergodi.

În vârstă de 25 de ani, Horaţiu Moldovan îmbracă tricoul Rapidului din 2021 şi a pus umărul serios la revenirea giuleştenilor în Liga 1. În acest sezon, Moldovan a bifat 22 de meciuri în toate competiţiile şi a încasat 22 de goluri.

  • Horaţiu Moldovan este cotat de Transfermarkt la 2.600.000 de euro.
 

Afla mai multe despre: horatiu moldovanrapidbetisla liga 

viewscnt
Articole similare