Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au ratat calificarea în semifinalele Turneului Campionilor

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au ratat calificarea în semifinalele Turneului Campionilor

Tenis

Comentarii

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campionilor, vineri seara, după ce a fost învinsă de cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, cu 6-3, 7-6 (4), la Londra, în ultimul meci din Grupa Max Mirnîi.

Perechea franceză s-a impus după o oră şi 23 de minute, câştigând grupa. Alături de aceştia, în semifinale mai merg columbienii Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, principalii favoriţi, care au trecut vineri de germanii Kevin Krawietz/Andreas Mies cu 7-6 (7), 6-2. Tecău şi Rojer, capi de serie numărul şase, încheie competiţia cu o singură victorie, 6-2, 5-7, 10-8 cu columbienii Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

Tecău şi Rojer, care anul acesta au obţinut titluri la Madrid şi Basel, pierzând finale la Rotterdam şi Washington, vor primi un cec de 80.000 de dolari şi 200 de puncte ATP la dublu.

Tecău şi Rojer au câştigat Turneul Campionilor în 2015, participând împreună şi în 2014 şi 2017. Tecău a mai avut alte două participări, în 2011 şi 2012, alături de suedezul Robert Lindstedt.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare