Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Houston Rockets îi ţine piept lui Golden State şi egalează seria. Milwaukee, la o victorie de finala Conferinţei de Est

Houston Rockets îi ţine piept lui Golden State şi egalează seria. Milwaukee, la o victorie de finala Conferinţei de Est

NBA

Comentarii

Houston Rockets menţine suspansul în semifinala Conferinţei de Vest cu Golden State Warriors. James Harden şi coechipierii săi s-au impus cu 112-108 în meciul patru a confruntării, şi au dus scorul la general la 2-2.

Harden a fost one man show pe parchetul din Toyota Center şi a încheiat seara cu 38 de puncte şi 10 recuperări. Prestaţia superstarului din Houston a fost exact ceea ce îi trebuia lui Rockets să-i oprească pe Durant şi Curry. Cei doi au încheiat meciul cu 34, respectiv 30 de puncte. Finalul a fost incendiar. Rockets a avut avans de trei puncte cu 11.5 secunde înainte de final, când Kevin Durant a ratat o aruncare deschisă de 3 puncte. Warriors au recuperat, mingea a ajuns la Stephen Curry, dar şi el a ratat de la 3 puncte. Chris Paul a recuperat, a fost faultat şi astfel s-a scris istoria meciului.

În urma prestaţiei, Houston Rockets a egalat seria la 2-2. Meciul următor se va disputa acasă la Golden State, joi, de la ora 5.30.

În celălalt meci al serii, Milwaukee Bucks a făcut un pas important spre finala Conferinţei de Est. S-a impus cu 113-101 în meciul patru al  confruntării cu Boston Celtics şi a dus scorul general la 3-1. Omul meciului a fost superstarul Giannis Antetokounmpo, care în ciuda unei accidentări în prima parte a meciului, a încheiat seara cu 39 de puncte. Bucks va avea ocazia să obţină biletele pentru finală peste două zile, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: houston rocketsmilwaukee bucksgolden state warriorsfinalanbavideo 

viewscnt
Articole similare