Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Houston Rockets, în semifinalele Conferinţei de Vest din NBA. LA Clippers menţine suspansul în duelul cu Golden State

VIDEO | Houston Rockets, în semifinalele Conferinţei de Vest din NBA. LA Clippers menţine suspansul în duelul cu Golden State

NBA

Comentarii

Seara din NBA a programat două partide din primul tur al playoff-ului, Conferinţa de Vest. Aseară am aflat numele unei noi echipe calificate în semifinale. Doar două necunoscute au mai rămas.

Houston Rockets s-a alăturat şi ea celor cinci echipe deja calificate în semifinalele de Conferinţă din NBA. Cu James Harden în rol de principal marcator, cu 26 de puncte, trupa din Houston s-a impus cu 100-93 în faţa celor de la Utah Jazz şi a dus scorul general la 4-1. Rockets a devenit astfel a doua semifinalistă din Vest, după Portland Trail Blazzers.

În semifinalele de Conferinţă, Houston va da piept cu cu învingătoarea dintre Golden State Warriors şi LA Clippers. Campioana în exerciţiu îşi putea asigura şi ea calificarea aseară, însă a pierdut surprinzător pe teren propriu în meciul cinci al duelului cu LA Clippers. Echipa din Oraşul Îngerilor s-a impus cu 129-121, iar scorul la general a devenit 3-2 pentru Warriors. Clippers va avea însă ocazia să egaleze situaţia peste două zile, în meciul de pe teren propriu. Dacă se va întâmpla acest lucru, atunci totul se va decide în meciul şapte, care este programat în Oracle Arena, din Oakland.

Se cunosc până acum şase dintre echipele care vor juca în semifinalele Conferinţelor. În Est avem deja tabloul complet: Milwaukee Bucks - Boston Celtics şi Philadelphia 76ers - Toronto Raptors. În Conferinţa de Vest ştim câte o echipă din fiecare semifinală. Aşadar, Houston Rockets va da piept cu învingătoarea dintre Golden State Warriors şi LA Clippers (3-2 la general în acest moment), în timp ce Portland Trail Blazzers ova înfrunta pe câştigătoarea dintre San Antonio Spurs şi Denver Nuggets (2-3 la general în acest moment).

Afla mai multe despre: nbavideoplayoffgolden state warriorsla clippershouston rocketsconferinta de vest 

viewscnt
Articole similare