Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hristo Stoichkov, fost "Balon de Aur": "Coronavirusul a fost inventat de experţii din domeniu. Sper că au inventat şi un vaccin"

Hristo Stoichkov, fost "Balon de Aur": "Coronavirusul a fost inventat de experţii din domeniu. Sper că au inventat şi un vaccin"

Fotbal

Comentarii

Cel mai valoros fotbalist din istoria Bulgariei, Hristo Stoichkov, este de părere că noul coronavirus este de fapt un virus cultivat de experţi în laborator.

Fostul jucător al Barcelonei s-a stabilit la Miami (Statele Unite ale Americii) şi a acordat un interviu publicaţiei argentiniene Infobae, în care vorbeşte despre noul coronavirus şi despre cum s-a propagat acesta la nivel global.

"Totul este foarte diferit acum. Mulţi oameni din întreaga lume suferă. Acest virus face multe victime. Este ceva care a fost atent pregătit ani buni. Acest virus a fost inventat de experţii din domeniu. Să vedem dacă au inventat şi un vaccin, ceea ce ar rezolva problema. Acum sunt de trei ori mai atent ca înainte, mă spăl pe mâini, fac tot posibilul. Unii oamnei spun că virusul nu este există, dar există. În fotbal, trebuie ţinut cont de această situaţie şi jucat cu porţile închise. În ţara mea, au fost trei mii de oameni pe stadion pentru a viziona finala Cupei Bulgariei şi a ieşit un dezastru, au fost mulţi infectaţi. La fel şi în România", a declarat Stoichkov, pentru Infobae.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare