Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Huiduit 90 de minute, Leo Grozvau a cedat: "Vreau să fiu respectat. N-am pus nimănui pistolul în gură"

Huiduit 90 de minute, Leo Grozvau a cedat: "Vreau să fiu respectat. N-am pus nimănui pistolul în gură"

Liga 2

Comentarii

Huiduit pe toată durata partidei cu Luceafărul Oradea, câştigată de Petrolul, marţi seară, cu 6-2, Leo Grozavu anunţă că vrea doar să antreneze la echipa ploieşteană şi nu comentează comportamentul suporterilor.

"Nu vreau să comentez. Mulţumesc suporterilor Petrolişti, pentru că sunt convins că cei care iubesc echipa au încurajat-o. Mai mult nu comentez despre acest subiect. Este un campionat foarte dificil, vreau doar ca lumea să înţeleagă că în vară s-a făcut o echipă nouă, cu un obiectiv important. Am spus că e nevoie de răbdare, dar această răbdare e greu de găsit la noi. Ăştia suntem, mai sunt momente mai puţin favorabile când pierdem, dar şi echipele mari din Europa pierd. Dacă vrem să construim ceva, trebuie să avem răbdare. Fără răbdare...

Vreau ca antrenorul de fotbal din România să fie respectat. Nu e vorba de public. Este dificil şi nu vreau să comentez. Suntem în România! S-a semnat în vară un contract, iar acel contract are nişte clauze, nişte obiective clare. Un contract trebuie respectat. N-am pus pistolul în gură nimănui. Am venit, am discutat nişte termeni foarte clari. Nu ţin de scaun, dar vreau să fiu respectat. Vreau să antrenez echipa, restul mă interesează prea puţin", a spus Leo Grozavu, la finalul partidei cu Luceafărul Oradea.

Afla mai multe despre: liga 2petrolul leo grozavuscandal 

viewscnt
Articole similare