Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hulk a semnat, dar nu cu o echipă! Brazilianul s-a căsătorit cu nepoata fostei soţii. Motivul pentru care a luat decizia

Hulk a semnat, dar nu cu o echipă! Brazilianul s-a căsătorit cu nepoata fostei soţii. Motivul pentru care a luat decizia
Comentarii

Hulk (33 de ani) a plecat din Europa în urmă cu mai mulţi ani, iar în caz că se întreba cineva ce mai face fotbalistul lui Shanghai SIPG, el s-a căsătorit cu nepoata fostei sale soţii.

Fostul internaţional brazilian a fost căsătorit timp de 12 ani cu Iran Angelo de Souza şi cei doi au trei copii împreună, însă după ce a divorţat de ea, Hulk s-a cuplat cu nepoata fostei sale soţii, Camila, finalul anului trecut. 

Hulk s-a căsătorit cu Camila, potrivit cotidianului spaniol El Mundo Deportivo, fapt confirmat şi de el pe Instagram, acolo unde şi-a adăugat la biografie: "căsătorit"

Motivul pentru care cei doi îndrăgostiţi au recurs la acest gest este pentru că Hulk locuieşte în China, iar tânăra avea nevoie de viză pentru a sta cu fotbalistul, astfel că cei doi şi-au unit destinele, în mod oficial. 

În perioada petrecută la Shanghai, Hulk a marcat 69 de goluri în 125 de meciuri. 

Afla mai multe despre: hulk 

viewscnt
Articole similare