Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hulk se poate întoarce în Europa după 4 ani de jucat în China. O formaţie din Premier League este pe urmele sale

Hulk se poate întoarce în Europa după 4 ani de jucat în China. O formaţie din Premier League este pe urmele sale
Comentarii

Brazilianul Hulk este aproape de a se întoarce în Europa după o perioadă de 4 petrecută în China.

Hulk ar putea ajunge la West Ham United

Hulk ar putea ajunge la o echipă din Europa. Brazilianul de 34 de ani va rămâne liber de contract de pe 1 ianuarie 2021 şi va putea semna cu orice echipă. Hulk a vorbit despre faptul că după 4 ani petrecuţi în China şi-ar dori să se întoarcă în Europa, mai ales pentru a juca în Champions League.

Hulk are foarte multe propuneri în mod special de pe continentul european. Şanse foarte mari sunt ca brazilianul să ajungă chiar la West Ham Unietd. Echipa engleză are mare nevoie de un atacant care să fie eficient şi experimentat, dar şi să poată ajuta echipa să aibă un parcurs mai bun în Premier League.

Hulk pare o variantă potrivită pentru "ciocănari", iar faptul că rămâne disponibil din ianuarie, poate face ca acesta să accepte oferta lononezilor, care cu siguranţă vor oferi un salariu atractiv pentru brazilian.

"Am multe propuneri din Brazilia şi din multe locuri, inclusiv din Europa.", a spus Hulk, potrivit The Sun.

"[Am oferte din] Turcia, Portugalia, Anglia, Spania, Italia, Germania - şi am şi o ofertă din China."

"În fiecare zi sosesc mai multe propuneri noi.", a mai spus brazilianul.

Chiar dacă Hulk are 34 de ani, brazilianul este curtat de foarte multe echipe, mai ales că poate fi transferat gratuit. Fostul jucător al lui Zenit este dorit de echipe şi pentru că în China a avut un parcurs foarte bun cu Shanghai, pentru care a marcat 76 de goluri şi a oferit 54 de assist-uri în 145 de meciuri.

Cifre similare a avut şi pentru Zenit în Europa, echipa rusă pentru care Hulk a marcat 76 de goluri şi a oferit 60 de pase de gol, în 148 de partide. Per total în carieră Hulk a strâns până acum 573 de meciuri, a marcat 303 goluri şi a oferit 178 de assist-uri. Brzilianul a mai trecut pe la Kawasaki Frontale, Hokkaido Consadole Sapporo, Tokyo Verdy şi FC Porto.

În prezent, Hulk este evaluat la 5 milioane de euro, conform transfermarkt. 

Afla mai multe despre: hulk 

viewscnt
Articole similare