Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, iar acum va pleca la altă echipă! Ce a spus antrenorul de la Filiaşi! ”Trecem de la bere la vin sau şampanie!”

I-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, iar acum va pleca la altă echipă! Ce a spus antrenorul de la Filiaşi! ”Trecem de la bere la vin sau şampanie!”

Cupa României

Comentarii

ACSO Filiaşi din Liga a III-a s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, după executarea loviturilor de departajare, echipa din Liga a II-a, FC Hermannstadt.

După 90 de minute de joc, scorul a fost 1-1 (1-1). După 120 de minute, scorul a fost 2-2. La penalty-uri, echipa din Filiaşi s-a impus cu 4-3. La loviturile de departajare, au ratat: Vâlcică, Armăşelu / Sîntean, Antoche, Mino Sota. Au înscris: Fotescu, Calu, Ionuţ Zamfir, Alin Şerban / Bucuroiu, Pantea, Petrişor Petrescu. Echipa din Filiaşi a obţinut o performanţă istorică, iar eroul echipei, portarul Florin Şerban, a reuşit să apere 3 lovituri de la 11 metri.

După meci, antrenorul echipei, Mario Găman, a fost fericit pentru performanţa jucătorilor săi. El a explicat că sunt şanse mari să plece de la club, deoarece are ofertă de la Pandurii Târgu-Jiu.

”Este o competiţie rezervată surprizelor. N-am cuvinte, sunt fericit. Aceşti băieţi minunaţi merită toate aplauzele din lume. A fost un meci cu o echipă neînvinsă în Liga 2. Din fericire pentru noi, am reuşit să egalăm în ultimul minut şi la loviturile de departajare să fim mai inspiraţi.

Am făcut o primă repriză excelentă, cu posesie bună, cu faze de poartă. În a doua repriză am suferit puţin, am avut şi şansă, dar şansa de multe ori ţine cu cei puternici şi cu echipa frumoasă în acest moment.

Înseamnă ceva unic. Nu ştiu când vom mai ajunge. Este o fericire de nedescris. De la oamenii din conducere, de la Primăria, de la suporteri. Îmi pare rău că n-au fost alături de noi din cauza restricţiilor, dar mă bucur că au fost în număr foarte mare în spatele tribunei şi în spatele porţii.

Aşa este. Sunt în tratative avansate cu Pandurii Târgu-Jiu şi cred că în proporţie de 90% voi fi acolo, dar nu vreau să vorbesc de acest lucru. Băieţii au ştiut, au cântat, mi-au zis să nu plec. Sunt emoţii mari şi deocamdată vreau să trăiesc acest clipe minunate alături de ei. O să mergem la un restaurant. Trecem de la bere la vin sau şampanie. Aceşti băieţi merită în această seară să petreacă pentru că e ceva unic”, a spus Mario Găman, la sfârşitul meciului. 

Afla mai multe despre: filiaşi-cupa româniei-mario găman 

viewscnt
Articole similare