Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a câştigat încrederea lui Zidane! Mariano Diaz, convocat din nou după golul din El Clasico. Jovic, lăsat în afara lotului

I-a câştigat încrederea lui Zidane! Mariano Diaz, convocat din nou după golul din El Clasico. Jovic, lăsat în afara lotului

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane a anunţat lotul pentru meciul lui Real Madrid împotriva celor de la Betis, care se joacă duminică, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 4.

În lotul lui Real se regăseşte din nou Mariano Diaz. Atacantul originar din Republica Dominicană pare că i-a câştigat încrederea lui Zidane după ce a fost introdus în ultimele minute ale derby-ului cu FC Barcelona şi a reuşit să înscrie în poarta lui ter Stegen.

Pierzătorul în această situaţie este Luka Jovic, atacantul adus de la Frankfurt în vară. După ce nu a fost inclus în lotul pentru El Clasico, Zidane a decis ca nici în această etapă să nu se bazeze pe serviciile lui, iar zvonurile unei plecări în vară prind contur. 

15 meciuri a jucat sârbul în acest sezon de LaLiga, însă în foarte puţine dintre ele a fost titular. Atacantul pentru care Real a plătit 60 de milioane de euro a marcat doar două goluri. 

Lotul convocat de Zidane pentru meciul cu Betis:

Portari: Thibaut Courtois, Alphonse Areola, Diego Altube

Fundaşi: Eder Militao, Sergio Ramos, Raphael Varane, Ferland Mendy, Marcelo

Mijlocaşi: Casemiro, Fede Valverde, Toni Kroos, Luka Modric, James

Atacanţi: Karim Benzema, Gareth Bale, Vínicius, Rodrygo, Lucas Vazquez, Mariano Diaz

Afla mai multe despre: zidanereal madridluka jovic 

viewscnt
Articole similare