Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a cerut lui Allegri să îl lase pe bancă! Jucătorul emblematic al lui Juventus, speriat de furia fanilor milanezi

I-a cerut lui Allegri să îl lase pe bancă! Jucătorul emblematic al lui Juventus, speriat de furia fanilor milanezi

Juventus

Comentarii

A fost simbolul lui Juventus, echipă în tricoul căreia a câştigat campionate şi a jucat finale de Liga Campionilor, dar a şocat o întreagă ţară atunci când a plecat la rivala AC Milan. După numai un an, însă, a revenit la marea dragoste, la "Bătrâna doamnă". În această seară ar trebui să fie titular incontestabil în duelul cu echipa al cărei căpitan a fost în sezonul trecut, dar presa din Italia a lansat o ipoteză şocantă.

Leonardo Bonucci s-a întors la Juventus după un sezon petrecut la AC Milan şi este pregătit să urmărească meciul dintre fosta şi actuala sa echipă de pe bancă. Nu are probleme medicale, altul este motivul pentru care, potrivit La Stampa, i-a cerut lui Max Allegri să nu îl titularizeze în derby. 

Fundaşului central îi este teamă de furia fanilor rossonero, care se datorează evenimentelor întâmplate în ultimele luni, începând din vară, atunci când Bonucci a cerut să plece la Juventus, iar apoi a şters cu buretele sezonul petrecut la Milano. Soluţia pentru Allegri este Benatia, în fapt cuplul de fundaşi centrali folosit la ultimul antrenament este cel dintre marocan şi Chiellini. 

Bonucci are "talentul" de a îşi pune în cap fanii. A făcut-o prima oară atunci când a plecat la Milan şi a pus "paie pe foc" în momentul în care a înscris pentru echipa rossonero chiar pe Allianz Stadium şi s-a bucurat în faţa peluzei pline de fani juventini. În vară, situaţia era tensionată, Bonucci era urât de ambele părţi, dar se pare că, treptat, le-a reintrat la inimă suporterilor campioanei Italiei. 

AC Milan - Juventus se joacă de la ora 21:30, pe Telekom Sport 2. 

Afla mai multe despre: leonardo bonuccijuventusac milanmilan juve 

viewscnt
Articole similare