Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a dat de gol! Jose Mourinho a anunţat marele transfer al verii făcut de Real Madrid: "Este un jucător fantastic"

I-a dat de gol! Jose Mourinho a anunţat marele transfer al verii făcut de Real Madrid: "Este un jucător fantastic"

Real Madrid

Comentarii

Sezonul în La Liga s-a încheiat la finalul săptămânii trecute, iar Real Madrid se pregăteşte să înceapă asaltul pe piaţa transferurilor, acolo unde marea rivală, Barcelona, deja i-a luat faţa prin aducerea lui Frenkie de Jong, încă din vară. Los Blancos însă au totul deja pus la punct, iar fostul lor antrenor i-a dat de gol.

Într-un dialog cu Sky Sports, Jose Mourinho a dezvăluit că un fost elev de-al său va ajunge pe "Santiago Bernabeu" în această vară. Este vorba despre nimeni altul decât Eden Hazard, despre care fostul său antrenor a declarat că "este un jucător fantastic". 

"Vrea să câştige şi să plece la Real Madrid cu un ultim trofeu la Chelsea", a afirmat Mourinho, făcând referire la finala Europa League, pe care Chelsea o va disputa la Baku, împotriva celor de la Arsenal. Acesta va fi ultimul meci al lui Hazard în tricoul lui Chelsea, potrivit spuselor portughezului, care a antrenat ambele echipe. 

Eden Hazard, 28 de ani, va intra la vară în ultimul an de contract cu gruparea londoneză şi astfel va fi ultima şansă pentru Chelsea să îl vândă la un preţ care se apropie de valorea lui reală. În acest moment, site-urile de specialitate îl apreciază pe belgian la 150 de milioane de euro

Afla mai multe despre: jose mourinhoeden hazardreal madrid 

viewscnt
Articole similare