Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a explodat cota de aproape patru ori mai mult într-un an. Fundaşul care vine la Juventus să îl facă uitat pe Matthijs de Ligt

I-a explodat cota de aproape patru ori mai mult într-un an. Fundaşul care vine la Juventus să îl facă uitat pe Matthijs de Ligt

Serie A

Comentarii

Un fundaş central din Serie A a avut o creştere senzaţională a cotei de piaţă, iar în această vară poate fi subiectul unui transfer de senzaţie la unul dintre cele mai importante cluburi din fotbalul italian, ca înlocuitor pentru unul dintre apărătorii deja consacraţi în Serie A.

Matthijs de Ligt a fost anunţat astăzi, oficial, că a făcut trecerea la Bayern Munchen, după ce a petrecut trei ani la Juventus.

I-a explodat cota de aproape patru ori mai mult într-un timp record. Fundaşul care vine să îl înlocuiască la Juventus pe Matthijs de Ligt

Formaţia din Torino a pornit deja căutările pentru cel care are să devină înlocuitorul internaţionalului olandez, iar Gazetta dello Sport l-a numit pe Bremer, fundaşul central al rivalei Torino.

Brazilianul a fost numit de mulţi specialişti ai fotbalului italian drept cel mai bun fundaş central al sezonului trecut din Serie A.

Acesta a avut o ediţie cu adevărat extraordinară. Dacă în vara trecută era doar un cvasinecunoscut, la finalul stagiunii de Serie A a devenit unul dintre cei mai apreciaţi apărători centrali din fotbalul mondial.

Iar această creştere colosală din punct de vedere al calităţii şi evoluţiilor sale o arată cel mai bine cota sa de piaţă, care a ajuns de aproape de patru mai mare faţă de 2021.

În momentul de faţă, Bremer este cotat la 35 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, în timp ce doar în an în urmă, valoarea sa era de zece milioane de euro.

Această creştere în valoare este cu atât mai impresionată în condiţiile în care fundaşul nu mai este chiar un jucător tânăr la 25 de ani, vârstă ce a împlinit-o chiar în luna actuală.

Imediat după încheierea stagiunii, brazilianul fără nicio selecţie în naţionala selecţiei sale a fost ofertat de Internazionale Milano, care este îl dorea drept înlocuitor pentru Milan Skriniar, fundaş aflat în vizorul celor de la PSG.

Negocierile dintre Torino şi vicecampioana Italiei au intrat în impas, astfel că pe fir a intrat Juventus, care îl doreşte pentru a-i lua locul lui de Ligt.

Gruparea pregătită de Massimiliano Allegri este hotărâtă să pună pe masă o ofertă de 35 milioane de euro pentru Bremer şi încă cinci milioane drept bonusuri, dar şi un contract întins pe cinci ani pentru jucătorul sud-american

Gleison Bremer a ajuns la AC Torino în vara anului 2018, pentru mai puţin de şase milioane de euro, şi mai are doi ani de contract cu actuala sa formaţie.

Brazilianul a însumat 110 meciuri în cele patru sezoane petrecute la Torino. A marcat 13 goluri şi a livrat cinci pase decisive.

În actualul sezon, Bremer a disputat 33 de meciuri, reuşind trei goluri şi un assist.

Afla mai multe despre: juventusserie atorino 

viewscnt
Articole similare